NaslovnicaVijestiMONCHI OTKRIO: Evo zbog čega je odbio ponudu Arsenala, a prihvatio ponudu...

MONCHI OTKRIO: Evo zbog čega je odbio ponudu Arsenala, a prihvatio ponudu Seville!

Jedan od najpoznatijih sportskih direktora u svijetu nogometa, Monchi, otkrio je razlog zbog kojeg je odlučio prihvatiti ponudu svog bivšeg kluba Seville, a ne Arsenala, koji je također bio zainteresiran za njega.

Monchi odbio Arsenal

Španjolac je i sam priznao kako je Arsenal učinio sve kako bi ga nagovorio na dolazak, ali da je ipak morao odabrati andaluzijski klub. ‘Topnici’ su smatrali kako će upravo on zamijeniti Svena Mislintata nakon što je napustio Romu ranije ovog mjeseca, ali to se nije dogodilo, i to zbog jako zanimljivog razloga.

On je rekao: “Cijenim interes Arsenala, vjerovatno su učinili sve da me dovedu, više nego bilo koji klub koji me je kontaktirao. Procijenio sam sve ponude i odlučio sam izabrati Sevillu, jer je to klub koji mi je ponudio najbolje uslove.”

Čelnici Arsenala su Monchiju navodno ponudili ugovor vrijedan 2,5 miliona funti godišnje, ali ni to po svemu sudeći nije bilo dovoljno. Španjolski mediji izvještavaju kako je razlog zbog kojeg je odbio ponudu Arsenala taj što ne bi imao potpunu kontrolu nad svim transferima u klubu, što je također razlog zbog kojeg je klub napustio bivši sportski direktor Sven Mislintat.

Arsenal je trenutno četveroplasirani u Premier ligi sa 60 osvojenih bodova iz 30 odigranih kola. U sljedećem kolu, koje se igra krajem ovog mjeseca, na svom terenu će ugostiti 13-plasirani Newcastle United.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!