NaslovnicaVijestiU BARCELONI OGORČENI! Morali su igrati na KATASTROFALNOM terenu, fotografije će vam...

U BARCELONI OGORČENI! Morali su igrati na KATASTROFALNOM terenu, fotografije će vam reći sve! (FOTO)

Barcelona je sinoć na jedvite jade slavila protiv ekipe Valladolida a razlog blijede i loše predstave Katalonaca je prouzrokovan katastrofalnim terenom da stadionu Valladolida.

Iako su na kraju ipak uspjeli slaviti, nogometaši Barcelone bili su ogorčeni nakon utakmice. Razlog je bio katastrofalno igralište na kojem je bilo više ‘krtica’ nego na nekim napuštenim livadama. “Nevjerojatno je na šta je danas ličio teren. To me nije iznenadilo, jer sam znao da je prije samo četiri dana zasađena nova trava. Ljudi Božji, kako su nam dopustili da igramo na takvom lošem terenu? Ovo je sramota i blamaža”, rekao je trener Barce Ernesto Valverde.

>> Evo šta je Ernesto Valverde rekao o Ivanu Rakitiću

Njegovi nogometaši bili su jednako oštri. „Teren? Mislim da su imali dovoljno vremena pripremiti teren za jednu takvu utakmicu​​„rekao je Marc-André ter Stegen, a  Jordi Alba je dodao: ”Travnjak je bio u vrlo lošem stanju za obje ekipe. Trebamo prestati razmišljati o igranju u Americi, već se brinuti za situaciju koju imamo ovdje. Sretni što nitko nije ozlijeđen. ”

[su_cashout]

Naravno, Gerard Pique je također govorio. “Igralište je očajno. Šteta. Oni koji nas žele prodati u SAD-u trebali bi pogledati što se događa kod kuće. Ne radi se o igranju nogometa, već o riziku ozljede. Nadam se da će odgovorni preuzeti odgovornost “, rekao je najzloglasniji član Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!