NaslovnicaVijestiMORAO PREDATI BROJ 7: Cuadrado poslao nevjerojatnu poruku za Cristiana Ronalda!

MORAO PREDATI BROJ 7: Cuadrado poslao nevjerojatnu poruku za Cristiana Ronalda!

Morao predati broj sedam. Cuadrado poslao nevjerojatnu poruku za Cristiana Ronalda. Cristiano Ronaldo je službeno igrač Juventusa.

MORAO PREDATI BROJ

Nakon devet trofejnih godina u Real Madridu, postižući 450 golova u 438 utakmica, portugalska zvijezda je odlučila otvoriti uzbudljivo novo poglavlje u svojoj karijeri.

Njegova će misija zasigurno biti da osvoji Ligu prvaka i Zlatnu loptu sa tri različita tima iz tri različite zemlje.

Ako to učini, dobit će značajnu prednost u njegovom nastojanju da bude prepoznat kao najveći igrač svoje generacije, ispred Lionel Mesija.

[su_bet365_koeficijenti]

Ronaldo je potpisao četverogodišnji ugovor u Torinu i zarađivat će oko 500.000 funti tjedno, četiri puta više od drugog najplaćenijeg igrača Juventusa.

I bio je predstavljen sa svojim uobičajenim dresom i brojem sedam, a Kolumbijac Juan Cuadrado je morao predati taj broj.

Ronaldo je ‘CR7’ brand i uvijek će ga pratiti taj broj gdje god da je otišao i Cuadrado je poslao izvrsnu poruku za Ronalda na Instagramu.

Naslov u prevodu znači: “Veće je blago davati nego primati; blagoslovi Panita @cristiano u novoj avanturi.”

Zaista odlična poruka za Ronalda od strane Cuadrada koji je rado predao taj broj najboljem igraču na svijetu.

Cuadradovo mjesto u momčadi bi moglo biti pod ozbiljnom prijetnjom zbog dolaska Ronalda.

[su_bet365_100bonus]

Menadžer Max Allegri vjerojatno neće ostaviti ni Paulo Dybalu ni Douglas Costu na klupi, tako da je sve ostalo na Cuadradu.

Ronaldo će biti ime koje će uvijek biti u prvoj postavi i njegov agent Jorge Mendes je također potvrdio u svom intervjuu da će Juventus biti posljednje poglavlje u njegovoj karijeri.

“Vrlo sam sretan zbog Cristiana Ronalda”, rekao je Mendes. “Juventus će biti njegov posljednji klub i drago mi je što je donio ovu odluku. Ovim timom zatvara svoju čudesnu karijeru.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!