NaslovnicaVijestiMorata dao izjavu koja se nimalo neće svidjeti navijačima Chelseaja

Morata dao izjavu koja se nimalo neće svidjeti navijačima Chelseaja

Napadač Chelseaja Alvaro Morata dao je izjavu koja se neće baš svidjeti navijačima Chelseaja. Sjajni napadač trenutno je ozlijeđen i Chelsea mnogo trpi zbog njegovog izostanka.

Nogometaš Chelseaja Alvaro Morata nagovijestio je da bi bio zainteresovan za povratak u Real Madrid. Morata je prošlog srpnja za 60 milijuna funti iz Reala prešao u Chelsea, a ove sezone postigao je 10 golova u Premijer ligi.

Španjolski reprezentativac je trenutno ozlijeđen, pošto ima problema sa leđima, a trener Chelseaja Antonio Conte rekao je da ne zna kada će se Morata vratiti u ekipu.

[su_premierleague]

U intervjuu za televiziju Movistar plus, koji će biti emitovan kasnije ovog mjeseca, Morata je rekao da je srećan na Stamford Bridgeu, ali da bi možda bio zainteresovan za povratak u Madrid.

“Poštujem Chelsea, koji je uložio veliki napor da me dovede i veoma sam srećan u Londonu. Ali, Real će za mene uvijek biti Real”, rekao je Morata.

Transfer glasine: United i City kupuju defanzivca Leicestera, Skriniar napušta Inter, Florenzi na meti evropskih velikana

Moyes: Kada mi je Evra otkrio šta mu je navijač rekao, bilo mi je jasno zašto ga je šutnuo

Navijačima Chelseaja ovo se sigurno neće svidjeti, no ipak, nije čudno što je “kraljevski klub” ostao u srcu španjolskog napadača, pošto je tamo prošao kroz mlađe kategorije i stigao do prvog tima.

Chelsea će nerado pristati na priče o odlasku napadača, pošto ove sezone ne ostvaruje dobre rezultate u Premier ligi. Ekipa gotovo sigurno neće odbraniti šampionsku titulu, pošto trenutno zaostaje 19 bodova za vodećim Manchester Cityjem.

[su_watch_live_football]

Morata je u srpnju 2017. potpisao za engleskog prvoligaša Chelsea. Španjolski reprezentativac je prešao iz Real Madrida za 75 milijuna funti. Time se izjednačio rekord kojeg je istog mjeseca postavio Belgijanac Romelu Lukaku prešavši u Manchester United za 85 milijuna eura. Također je Morata nakon potpisa postao i najskuplji igrač u povijesti kluba iz Londona te najskuplja prodaja u povijesti Real Madrida.

Španjolac je zabio svoj prvi pogodak za Bluese na Stamford Bridgeu u prvoj ligaškoj utakmici sezone protiv Burnleyja. On je ove sezone postigao 10 pogodaka u 20 nastupa u Premier ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!