NaslovnicaVijestiMorata o povratku u Real: "Nisam se vraćao svojom voljom."

Morata o povratku u Real: “Nisam se vraćao svojom voljom.”

Alvaro Morata, 25-ogodišnji napadač španjolske nogometne reprezentacije te aktualnog prvaka Premier lige, Chelseaja, jučer je imao veliki intervju za poznati talijanski sportski list Gazzetta dello Sport u kojem je pričao o svojoj karijeri, životu te o odlukama koje su promijenile život na ovaj ili na onaj način.

Morata o Juventusu i povratku u Real

Moje dvije godine u Juventusu bile su sjajne. Kada sam dolazio u Juventus bio sam samo dijete, ali iz Juventusa sam otišao kao pravi igrač. Za Španjolca, Italija je savršena za život, tamo imate prirodne ljepote, povijest, umjetnost, hranu i modu.

Juventusovo obilježje? Pobjednički mentalitet i veliki profesionalizam. Zaista, moje dvije godine u Torinu bile su predivne i da se mene pitalo nikada ne bih otišao iz Juventusa i Italije.

Zašto ste onda otišli? – Kada sam odlazio iz Real Madrida u ugovor smo stavili neke stavke koje smo kasnije morali ispoštovati. Real je odlučio da me vrati i ja sam morao ići natrag u Madrid. Tada sam bio jako razočaran tom odlukom jer sam znao da je povratak u Real značio povratak na početak. Tamo su me i dalje tretirali kao da sam isti onaj dječak kakav sam bio kad sam odlazio iz kluba. Nisam se trebao vraćati u Real.

morata juve

[su_live_koeficijenti]

Prelazak u Chelsea

Alvaro Morata ovo je ljeto ipak napustio Real Madrid i svoju sreću potražio je u Chelseaju koji je za njegove usluge uplatio gotovo 85 milijuna eura na račun ‘Kraljevskog kluba’. Bio je to peti najskuplji transfer ovog ljeta.

Koji su bili razlozi zašto se odabrali Chelsea? – Došao sam ovdje iz tri razloga. Prvi je bio trener. Dobro poznajem Contea i njegovu nogometnu filozofiju i zato sam znao da neću imati problema u tom nogometnom sistemu. Drugi razlog su bili moji sunarodnjaci koji igraju ovdje. Azpilicueta, Fabregas, Alonso i Pedro čine moj život ovdje mnogo lakšim. Treći razlog bila je moja supruga kojoj se sviđala ideja o transferu u Chelsea.

Moj transfer u Chelsea počeli smo dogovarati još u proljeće. U jednu ruku sviđa mi se i London, živim u okrugu Chelsea, to je uži centar grada, sve je puno ljudi iz raznih dijelova svijeta. London je poprilično multikulturalan, ima raznih nacija i religija, no ipak mi je malo previše stresan. Zbilja je prevelik i jako je stresno i kaotično na ulicama Londona. Nedostaje mi Italija.

[su_premierleague]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!