NaslovnicaVijestiMorgan Schneiderlin otkrio svoju sljedeću destinaciju

Morgan Schneiderlin otkrio svoju sljedeću destinaciju

Vezni igrač Manchester Uniteda Morgan Schneiderlin potvrdio je da želi preći u Everton, te da će tim sa Goodison Parka poslati novou, poboljšanu ponudu od 22 miliona funti.

Morgan Schneiderlin otkrio svoju sljedeću destinaciju

‘Karamele’ su prije par dana poslale ponudu od 19 miliona, ali iz Manchester Uniteda su zatražili 24 miliona, koliko su platili igrača kada su ga doveli iz Southamptona 2015. godine. Transfer bi trebao biti kompletiran u narednih nekoliko dana.

27-godišnjak je rekao upravi svog kluba da želi preći u Everton te se tako pridružiti svom bivšem treneru iz Southamptona, Ronaldu Koemanu, koji će mu pomoći vratiti karijeru na pravi put.

Francuski reprezentativac se odlučio na ovaj potez nakon što je samo tri puta nastupio u Premier ligi ove sezone, a u posljednjoj utakmici Jose Mourinho ga nije uvrstio ni u 18 pozvanih igrača.

S druge strane, Koeman želi pojačati svoj tim do kraja mjeseca, te je dobio podršku uprave Evertona. Već je doveden 19-godišnji krilni igrač Ademola Lookman za 7,5 miliona funti iz Charltona, a transfer Schneiderlina bi trebao biti potvrđen uskoro.

Pored njega, klub iz Liverpoola je zainteresovan i za Memphisa Depaya, ali problem je u cijeni, jer nisu spremni platiti 25 miliona funti koliko ‘Crveni vragovi’ traže za Nizozemca.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!