NaslovnicaVijestiMOURINHO DOVODI BRANIČA ZA 103 MILIJUNA EURA: On je jedan od najboljih...

MOURINHO DOVODI BRANIČA ZA 103 MILIJUNA EURA: On je jedan od najboljih u Europi na toj poziciji!

Mourinho dovodi braniča za 103 milijuna eura. On je jedan od najboljih u Europi na toj poziciji! Manchester United je navodno spreman platiti 103 milijuna eura za Napolijevog braniča Kalidou Koulibalyja, ali talijanski giganti nemaju interes za prodajom.

MOURINHO DOVODI BRANIČA

27-godišnjak se utemeljio kao jedan od najboljih braniča u Europi, činjenći temeljni dio obrambene linije Napolija od dolaska iz Genka 2014. godine.

Sada je napravio 174 nastupa u Seriji A, pružajući stvarnu čvrstoću u obrani sa svojim ukupnim obrambenim kvalitetama.

Zauzvrat bi on bio savršeno pogodan za Premier ligu, s obzirom na njegovu tjelesnost, ritam i klasu u posjedu, pa stoga nije nikakvo iznenađenje da Calciomercato sugerira da je Manchester United spreman za transferni rad sa 103 milijuna eura, jer ga Jose Mouirnho želi potpisati.

Ako je to točno, taj bi transfer oborio rekord kluba od 89 milijuna funti plaćenih za Paul Pogbu 2016. godine, kao što je navedeno od strane Goala.

Međutim, dodano je da vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis nema interesa da prodaje svog igrača, pa izgleda da će bilo kakav interes za njegovog braniča biti odbijen, čak i ako je to Jose Mourinho.

Nakon što je ove sezone do sada primio 21 gol u samo 13 utakmica u Premier ligi, ne treba zanijekati da United mora ojačati svoju obranu.

Koulibaly bi sigurno pomogao u tome, jer je također stekao dosta iskustva na najvišoj razini u Europi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!