NaslovnicaVijestiMOURINHO GA DOVODI NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA: Zvijezda iz Bundeslige stiže na Old...

MOURINHO GA DOVODI NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA: Zvijezda iz Bundeslige stiže na Old Trafford!

Veznjak Real Madrida koji se nalazi na posudbi u Bayern Munchenu izrazio je želju da se pridruži Manchester Unitedu nakon razgovora sa Jose Mourinhom preko telefona, navodi se u izvješćima koja se protežu već nekoliko mjeseci.

Mourinho ga dovodi

Kolumbijac je trenutačno na Svjetskom prvenstvu, ali je prošla sezona bila njegova prva u  dvogodišnjoj posudbi u Bayernu iz Munchena u koje je došao iz Real Madrid nakon što se nije mogao probiti u momčad.

Rodriguez je imao impresivnu sezonu, a za njemačkog prvaka je postigao šest golova i zabilježio 10 asistencija u 21 utakmici Bundeslige (17 puta je startovao).

26-godišnjak je također igrao u svih 12 utakmica Lige prvaka koje je Bayern Munchen odigrao ove sezone sa jednim golom kojeg je postigao upravo protiv svog tima Real Madrida u polufinalu Lige prvaka na Santiago Bernabeu, gdje je utakmica završila sa 2-2, a Jupp Heynckesova ekipa je ispala i izgubila u ukupnom rezultatu od 3-4.

Međutim, El Gol Digital danas izvještava da je James Rodriguez oduševljen idejom prelaska na Old Trafford nakon razgovora sa Jose Mourinhom.. Izvješće također kaže da menadžer Manchester Uniteda želi dovesti igrača na Teatar snova ovog ljeta.

To se događa unatoč tome što mediji izvješćuju kako su u Bayern Munchenu već izjavili svoje namjere da aktiviraju klauzulu u njegovom ugovoru, što će im omogućiti da ga dovedu za 37 milijuna funti za stalno ovog ljeta.

Ako James Rodriguez želi za stalno ostati u Bayern Munchenu, onda bi netko trebao dovesti u pitanje poticaj njemačkih divova da ovaj sporazum ostane stalan. Ove sezone započeo je tek nešto više od polovice njihovih ligaških utakmica.

Morat ćemo sačekati i vidjeti kako će se situacija razvijati tijekom narednih tjedna. Nema sumnje u Rodriguezovu sposobnost da može biti odličan dodatak na Old Traffordu, ako ga Jose Mourinho bude doveo nakon Svjetskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!