NaslovnicaVijestiMourinho gubi jednog od najboljih igrača: Christian Eriksen odlučio otići - pronašao...

Mourinho gubi jednog od najboljih igrača: Christian Eriksen odlučio otići – pronašao novi klub!

Navodno je napadač Tottenhama Hotspura Christian Eriksen blizu prelaska Interu.

Mourinho gubi jednog

Danski internacionalac je ove sezone upisao 23 nastupa za Spurse, postigavši tri puta i pruživši isto toliko asistencija. Eriksenov trenutačni ugovor sa Spursima ističe sljedeće ljeto i on još uvijek nije potpisao novi.

27-godišnjak povezan je s odlaskom iz kluba u sjevernom Londonu ove sezone, a prema danskom listu Ekstrabladet, uskoro se pridružuje Interu iz Milana. Izvještaj također tvrdi da bi njegov transfer mogao koštati klub 25 milijuna eura.

Eriksen je odigrao 300 nastupa za Spurse u svim natjecanjima otkako im se pridružio iz Ajaxa, postigavši 69 golova i 89 asistencija. Nema sumnje da će postati legenda kluba Međutim, Spursi će se možda potruditi da ga vežu za novi ugovor.

Ipak, Eriksen će biti sjajan potpis za Nerazzurrie s obzirom na to da su neki njihovi vezni igrači ozlijeđeni, oni bi mngoo toga mogli učiniti s nekim poput njega.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!