NaslovnicaVijestiMourinho kritikuje svog igrača: On je naivan momak...

Mourinho kritikuje svog igrača: On je naivan momak…

Manchester United slavio je na gostovanju Burnleyu, nakon dva uzastopna poraza, a Mourinho je kritikovao svog igrača, rekavši kako je ispao naivan na današnjoj utakmici.

Crveni vragovi su golovima Romelua Lukakua slavili na Turf Mooru i poslije dva uzastopna poraza na reprezentativnu pauzu idu u nešto boljem raspoloženju.

“Burnley je igrao veoma dobro, timski. I mi smo bili dobri, neki igrači su pružili jako dobre partije i mogli smo da postignemo još nekoliko golova. Utakmica nije trebalo da bude otvorena do samog kraja”, izjavio je Portugalac.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Najbolju priliku za ubjedljiviju pobjedu United je propustio u 69. minutu, kad je udarac Paula Pogbe iz jedanaesterca zaustavio Joe Hart.

“Nikada ne krivim igrača za promašen penal. Krivim one koji odbiju da ga izvedu. Paul je postigao neke važne golove za nas do sada”.

Samo dva minuta poslije tog penala, Marcus Rashford je dobio direktan crveni karton, zbog duela sa Philom Bardsleyem. Engleski reprezentativac je u igru ušao 10 minuta prije isključenja.

“Ne znam šta se tačno dogodilo, ali rekao bih da je Marcus ispao naivan. Bio je to duel iskusnog i mladog igrača. Bradsley igra već 20 godina, a Rashford je naivan momak…”, zaključio je Mourinho.

Klub sa Old Trafforda sa šest bodova zauzima 10. mjesto na tablici, a poslije pauze zbog Lige nacija čeka ga gostovanje Watfordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!