NaslovnicaVijesti"Mourinho mi je poslao SMS da jednom rukom branim bolje od Casillasa!"

“Mourinho mi je poslao SMS da jednom rukom branim bolje od Casillasa!”

Iskusni vratar otkrio je kako mu je Mourinho poslao SMS u kojem mu je poručio “da jednom rukom brani bolje od Ikera Casillasa”, u razdoblju kada je kulminirala netrpeljivost između Portugalca i španjolskog čuvara mreže.

Julio Cesar, bivši golman brazilske reprezentacije i milanskog Intera, otkrio je sadržaj SMS poruke koju mu je poslao Jose Mourinho nakon osvajanja Kupa Konfederacija u Brazilu 2013. godine.

Brazil je u tom finalu uvjerljivo svladao Španjolsku rezultatom 3:0, Cesar je branio za Brazil, dok je legendarni Casillas stajao na golu Španjolske, koji je dvaput kapitulirao pred Fredom, te jednom pred Neymarom.

[su_watch_live_football]

Tenzije između Mourinha i Casillasa upravo u tom razdoblju su bile na vrhuncu, tako da je Španjolac u narednoj sezoni pao u drugi plan, a mjesto prvog čuvara mreže pripalo je Diegu Lopezu.

Cesar je izabran za igrača turnira na tom Kupu Konfederacija, a poslije utakmice razmijenio je dresove sa Casillasom, a potom je obukao njegov dres i nosio ga na dodjeli nagrada.

>> Kaka napokon objasnio zašto nije mogao raditi sa Jose Mourinhom u Real Madridu

>> TRANSFER BOMBA: Mourinho dovodi dva veznjaka za 139 milijuna funti, Pogba na izlaznim vratima!

Međutim, Mourinho nije bio naročito oduševljen Casillasom, a bivši golman Chieva, Intera, QPR-a, Toronta i Benfice, otkrio je sadržaj SMS poruke koju je dobio neposredno nakon završetka utakmice.

Cesar je za brazilsku SporTV rekao: “Kada sam ušao u svlačionicu, vidio sam poruku od Mourinha na svom telefonu.”

“Imao je (Mourinho) problema sa Casillasom u Real Madridu a poruka koju mi je poslao je glasila: ‘Ti si nevjerojatan, on je taj koji bi trebalo da nosi tvoj dres, a ne ti njegov!’ I poručio mi je kako bi jednom rukom zaustavio više šuteva nego Casillas.”

Julio Cesar trenutno brani za brazilski Flamengo, u koji se vratio u siječnju nakon tri godine provedene u Benfici. Za Brazil je nastupio u 87 utakmica od 2004. do 2014. godine.

Sa Mourinhom je surađivao u Interu, čiji je dres nosio sedam godina, a 2010. okitio se naslovom europskog prvaka, nakon pobjede nad Bayernom u finalu Lige prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!