NaslovnicaVijestiMourinho mora prodati tri igrača Manchester Uniteda: Već je pronašao zamjene za...

Mourinho mora prodati tri igrača Manchester Uniteda: Već je pronašao zamjene za njih

Jose Mourinho je proveo prva tri prijelazna roka na Old Traffordu pokušavajući napraviti tim Manchester Uniteda baš onako kako on to želi, ali izgleda da još uvijek nije završio. Nakon sljedeća dva prijelazna roka će sigurno biti bliži ostvarivanju onoga što želi u Unitedu.

Mourinho mora prodati

Nakon Davida Moyesa i Louis van Gaala nije bilo sumnje da je Jose Mourinho imao dosta posla kako bi vratio Manchester United u utrku za naslov Premier lige.

Čak je Sir Alex Ferguson ostavio Crvene đavole u malo lošijem stanju kada je otišao u mirovinu, osvajajući Premier ligu u svojoj posljednjoj sezoni sa timom za kojeg su svi mislili da nije ni približno dobar da to uradi.

U posljednje dvije sezone Mourinho je potrošio oko 300 milijuna funti na transfere, uključujući i dvostruko razbijanje transfer rekorda sa potpisivanjem Paul Pogbe i Romelu Lukakua. Ali još uvijek tu ima posla.

[su_bonus]

Postoje dvije pozicije koje bivši menadžer Real Madrida posebno želi da pojača i prema pisanju Telegrapha u sljedeća dva prijelazna roka želi da se riješi Luke Shawa, Matteo Darmiana i Daley Blinda i potpiše na desnog i lijevog beka nove igrače.

Najveći Unitedov problem je bio na lijevoj strani gdje su se Shaw, Blind, pa čak i Darmian, borili sa Ashley Youngom za tu poziciju.

[su_watch_live_football]

Desno je Antonio Valencia, čovjek kojem Mourinho vjeruje, ali opet osim Darmiana, tu je mladić Axel Tanzebe – koji pretežno igra centralnog braniča, tako da Mourinho zaista i nema opcija koje bi pokrile tu poziciju.

Shaw je vjerojatno najveće Unitedovo razočarenje u posljednje vrijeme i unatoč tome što su imali velike nade za njega, sada izgleda kao da će vjerojatno i otići iz kluba.

United je povezan sa Danny Roseom koji igra po lijevoj strani i ako Mourinho u siječnju proda jednog od svojih igrača, ovaj transfer bi se mogao dogoditi. Sretno Mourinhu sa gradnjom momčadi!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!