NaslovnicaVijestiMOURINHO NE MOŽE BEZ ITALIJANA: United šalje OGROMNU ponudu za defanzivca AC...

MOURINHO NE MOŽE BEZ ITALIJANA: United šalje OGROMNU ponudu za defanzivca AC Milana!

Nova, velika transfer bomba sa Otoka. Prema pisanju eminentinh engleski i italijanskih novinara Jose Mourinho ide u Italiju sa vrećom punom novca po vrhunskog defanzivca AC Milana. Mourinho nije bio zadovoljan odbranom svog tima u minuloj sezoni, te zbog toga želi angaživati reprezentativca Italije, Leonardo Bonnucija.

United šalje OGROMNU

Prema talijanskim medijima, Jose Mourinho ozbiljno je zainteresiran za Milanovog braniča Leonardo Bonuccija. Ova sezona nije bila baš najbolja sezona za Talijana nakon što se pridružio ekipi Milana ovog ljeta iz Juventusa.

U Manchester Unitedu nisu zadovoljni sa drugim mjestom u engleskom prvenstvu a ispadanje u osmini finala Lige prvaka ih je još više pogodila te zbog toga već traže mogućnosti za poboljšanje ekipe za narednu sezoni. Ime koje spominje talijanski Tuttosport u vezi s Crvenim đavolama je ime kapitena Milana, Leonardo Bonuccija.

>> ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Jose Mourinho dovodi svoje prvo pojačanje kada se završi talijanska Serija A

31-godišnji talijanski branič zamijenio je dres ekipa Juventusa prošlog ljeta dresom Milana, ali u svojoj prvoj sezoni u gradu mode nije se snašao najbolje. Klub ga je odmah stavio u kapetansku ulogu, a uz naknadu od 42 milijuna eura, ne pruža primjerne partije te se često našao pod kritikama talijanske nogometne javnosti.

[su_bet365_100_bonus]

Ako Jose Mourinho zaista bude želio Bonuccija, on će biti spreman platiti mnogo manji iznos od 42 milijuna, a Tuttosport tvrdi da Bonuccija ovog puta neće ništa spriječiti za transfer u inozemstvu prvenstveno zbog poboljšanog zdravlja Bonuccijeva najmlađeg sina, zbog kojeg je prošle godine ostao u Seriji A.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!