NaslovnicaVijestiMOURINHO NE ODUSTAJE: Evo što je obećao Garethu Baleu ukoliko dođe u...

MOURINHO NE ODUSTAJE: Evo što je obećao Garethu Baleu ukoliko dođe u Manchester United!

Već je odavno poznato kako trener Manchester Uniteda Jose Mourinho u svom timu želi vidjeti zvijezdu Real Madrida Garetha Balea.

Mourinho želi Garetha Balea

Velški reprezentativac je nakon finala Lige prvaka protiv Liverpoola priznao ono što već odavno svi znaju, da nije sretan minutažom u dresu Los Blancosa u protekloj sezoni.

[su_no1forfootball]

Naime, iako je taj susret počeo sa klupe, Balea je u igru ušao u drugom poluvremenu i postigao dva fenomenalna gola, te tako donio svom timu treću uzastopnu titulu u najelitnijem europskom klupskom takmičenju. Nakon utakmice, u intervjuu za BT Sport rekao je: “Moram igrati iz tjedna u tjedan, a to se iz nekih razloga nije dogodilo ove sezone. Moram sjesti i razgovarati sa svojim agentom ovog ljeta.”

Španjolske novine Don Balon danas su objavile zanimljivu informaciju kako mu je Jose Mourinho obećao da će osvojiti Zlatnu loptu ukoliko dođe na Old Trafford. Međutim, to je teško za očekivati, posebno zbog činjenice da je Gareth Bale imao dosta problema sa održavanjem forme otkako je stigao u Real Madrid, a tu su i brojni problemi sa povredama. On je na Santiago Bernabeu stigao iz Tottenham Hotspura u ljeto 2013. godine za čak 100 miliona eura, i od tada je u dresu ‘kraljevskog’ kluba odigrao ukupno 189 utakmica u svim takmičenjima, postigao 88 golova i podijelio 57 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!