NaslovnicaVijestiMourinho nije vjerovao u njega pa je otišao

Mourinho nije vjerovao u njega pa je otišao

Andre Schurrle otkrio je zašto je napustio Chelsea u siječnju ove godine. U intervjuu za Times, Nijemac je rekao kako mu Jose Mourinho nije vjerovao.

OIR_resizer

The Special One je poznat po svom luđačkom odabiru igrača, daje im do znanja kakvu čast oni zapravo imaju te na taj način izgrađuje nevjerojatnu momčad.

Obično to ima pozitivan efekt na igrače, dobro je ozračje među igračima, no nekada čak niti veliki Jose ne može pogoditi.

Čudesni Portugalac tako je u Chelseaju dao šansu Schurrleu, koji je u prvoj sezoni na Stamford Bridgeu postigao devet pogodaka u 43 nastupa.

Imao je dobar odnos sa suigračima, no zabavi je uskoro došao kraj.

Nijemac je progovorio o pitanju zašto je otišao u Wolfsburg.

“Bilo mi je dobro u Chelseaju i momčad me prihvatila, tako da je teško objasniti zašto sam otišao.”

“Dobro sam igrao, ali bilo je trenutaka u mojoj drugoj sezoni ondje kada sam imao osjećaj da mi trener jednostavno više ne vjeruje i nisam puno utakmica započeo od prve minute.”

“Ne znam zašto mi Mourinho nije vjerovao. Sve mi je to bilo čudno. Bio sam u prvom sastavu nekoliko utakmica, pa nekoliko na klupi i tako.”

“Cijelo vrijeme nisam znao na čemu sam. Puno smo razgovarali i uvelike ga poštujem.”

“Bilo je teško otići, ali kada sam čuo da se mogu vratiti u Njemačku i to u klub poput Wolfsburga, zaključio sam da je to ispravna odluka.”

Schurrle se uoči druge sezone taman vratio sa Svjetskog prvenstva u Brazilu. Bio je uista impresivan na prvenstvu, postigao je pogodak i u polufinalu i namjestio jedan u finalu. Mourinho to očito nije ozbiljno shvatio.

Schurrle nije jedina ‘greška’ Portugalca. Tu su i Kevin De Bruyne i Juan Mata. De Bruyne je također otišao u Wolfsburg prije potpisivanja za Manchester City za vrtoglavih 74 milijuna eura. Mata je, pak, postao ključan igrač Crvenih vragova postigavši 19 golova u 61 nastupu.

Schurrle je od povratka u Bundesligu zabio tek jednom u 15 nastupa, a trener Dieter Hecking već ga je kritizirao.

[touchcarousel id=’1′]

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!