NaslovnicaVijestiMourinho objasnio zašto Bailly nije igrao danas protiv West Bromwich Albiona

Mourinho objasnio zašto Bailly nije igrao danas protiv West Bromwich Albiona

Manchester United je danas pretrpio težak poraz na domaćem terenu protiv posljednjeplasiranog West Bromwich Albiona, te tako omogućio velikom rivalu Manchester Cityju proslavu titule prvaka Premier lige.

Zašto Bailly nije igrao

Rezultat je glasio 0-1 u korist gostiju, a jedna od tema koja je posebno zanimala novinare i navijače Manchester Uniteda je izostanak Erica Baillyja sa današnje utakmice.

[su_bbworld]

Portugalski stručnjak je odlučio priliku dati Victoru Lindelofu ispred Baillyja, koji je igrao solidno u pobjedi protiv Manchester Cityja prošlog tjedna. Mourinho je priznao kako je njegov izostanak bila taktička odluka kako bi se prilagodio protivniku.

U intervjuu nakon utakmice rekao je: “Taktička odluka ponovo. Victor je igrao utakmicu protiv Swansea Cityja kod kuće i ta utakmica je bila prikladna za njegove kvalitete. Uobičajeno, očekujemo veći posjed lopte i na takvim utakmicama nam treba netko nazad tko ima dodatne tehničke sposobnosti. “Imamo tri utakmice u tjedan dana, protiv Bournemoutha za nekoliko dana, a zatim Tottenham Hotspur također nekoliko dana kasnije. U tom polufinalu kupa oni imaju dan više odmora, tako da sam morao razmišljati i o tome.”

[su_premierleague]

Također je priznao i kako je znao da će City osvojiti titulu, unatoč porazu ‘Građana’ protiv njegovog tima, te dodao kako je bio prvi koji im je čestitao na tom uspjehu.

“Čestitao sam igračima Manchester Cityja kad sam imao priliku za to jer sam znao da će postati prvaci. Da sam na njihovom mjestu, bio bih razočaran jer ljudi govore da su osvojili tutlu jer je West Brom slavio protiv Manchester Uniteda. Osvojili su titulu jer su najbolji tim, izgubili su samo dvije utakmice. Vidio sam kako mnogi slave jer smo pobijedili protiv Cityja. Mogli ste vidjeti razliku u ponašanju igrača u odnosu na prošli tjedan. Zaslužili su kaznu, ali ovaj poraz je bio pretežak.”

Manchester United je ostao na 71 osvojenom bodu pet kola prije kraja sezone, dok novi prvak Manchester City ima 87 osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!