NaslovnicaVijestiMourinho odbrusio novinarki: Dobro pitanje, ali ne zaslužuješ odgovor!

Mourinho odbrusio novinarki: Dobro pitanje, ali ne zaslužuješ odgovor!

Treći uzastopni poraz Tottenhama teško je pao Joseu Mourinhu koji je odbrusio novinarki u intervjuu na terenu nakon gradskog derbija sa Chelseajem u kome su Bluesi slavili minimalnu pobjedu.

Bio je ovo prvi put da Portugalac doživi dva vezana poraza na domaćem terenu u karijeri, a Spursi su doživjeli tri poraza za sedam dana, a prehodno su tri zabilježili u cijeloj sezoni.

Novinarka Sky Sportsa Alison Bender pitala je Mourinha zašto nije u igru uveo Garetha Balea, a Portugalac je u odgovoru pokazao sve svoje frustracije:

“Dobro pitanje. Ali ti ne zaslužuješ odgovor na njega” odbrusio je Mourinho. Kasnije je ipak spustio loptu, pa je na press konferenciji na isto pitanje ponudio neku vrstu odgovora:

“Dajem sve od sebe. Gareth daje sve od sebe. Svi daju sve od sebe.”

Mourinho bi mogao da ima probleme i zbog komentiranja suđenja, jer je javno izrekao nezadovoljstvo Andreom Marrinerom.

“Smatram Marrinera jednim od najboljih sudaca u Premier ligi i zato ne mogu da budem zadovoljan kako je sudio. Divim mu se i to mi daje pravo da komentiram njegovo izdanje. Problematičan je kazneni udarac koji je na kraju presudio utakmicu. Dali su nam gol iz nepostojećeg penala”, zaključio je Special One.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!