NaslovnicaVijestiMourinho isprozivao Scholesa nakon kritika i poručio mu ovo

Mourinho isprozivao Scholesa nakon kritika i poručio mu ovo

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, odgovorio je na kritike bivšeg igrača Uniteda Scholesa, te je imao jednu interesantnu poruku za njega.

Paul Scholes, legenda Uniteda sa 718 nastupa za klub sa Old Trafforda između 1993. i 2013. godine, bio je kritički nastrojen prema Pogbi nakon remija “Crvenih vragova” protiv Southamptona.

Legendarni bivši nogometaš rekao je kako Pogba nije onaj igrač kakav je bio u Juventusu, te da nije dovoljno pokazao otkako se vratio u United, mada, zablistao je u današnjoj pobjedi protiv Evertona sa dvije asistencije.

[su_premierleague]

Pogba je “namjestio” oba gola na utakmici, Anthonyju Martialu i Jesseu Lingardu, a Mourinho je stao u odbranu svog nogometaša, te prozvao Scholesa.

“Mislim da je jedina stvar koju Paul Scholes radi kritiziranje, što je drugačija stvar.”

“Ne mora svako od nas da bude fenomenalan kao Scholes kad je bio igrač. To ne znači da svi moramo da budemo sjajni kao on”, pomalo sarkastično je prokomentirao je Portugalac.

Novinari pitali Guardiolu hoće li City završiti sezonu bez poraza, evo šta im je odgovorio

Evo kako je Cristiano Ronaldo proslavio Novu godinu

“Paul Pogba daje sve od sebe i nekada igra vrlo dobro, a nekada ne. Nije njegova greška što je zaradio mnogo više novca nego Scholes, nogomet je jednostavno takav.”

“Mislim da će Scholes biti upamćen kao sjajan igrač, a ne kao komentator. Radije ga pamtim kao takvog, nekog ko je mnogo dao klubu kojeg ponosno predstavljam.”

[su_cashout]

“Svakog dana dajem sve od sebe, ako jednog dana Scholes odluči da bude trener, želim mu da bude bar 25% uspješan kao ja. 50% je 12.5 trofeja, 25% je oko šest trofeja, ako to uspije, biće poprilično sretan”, poručio mu je Mourinho.

“Mislim da bi bivši igrači Uniteda (koji rade kao komentatori) voljeli da budu ovdje, u klubu. Taj problem ja ne mogu da riješim”, rekao je portugalski stručnjak.

United se pobjedom protiv Evertona barem na kratko vratio na drugo mjesto Premier lige, sa 12 bodova zaostatka iza Cityja i dva više od Chelseaja, ali i utakmicom više. U sljedećem kolu 15. siječnja United dočekuje Stoke City.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!