NaslovnicaVijestiMourinho ODLUČIO: Na Old Trafford dovodi ili jednog od najskupljih nogometaša na...

Mourinho ODLUČIO: Na Old Trafford dovodi ili jednog od najskupljih nogometaša na Svijetu ili borbenog reprezentativca Hrvatske!

Trener Manchester Uniteda već uveliko priprema ekipu i kuje planove za iduću sezonu. Cilj čelnika Uniteda ali i samog trenera Mourinha je jasan a to je da nakon dugo vremena vrati titulu prvaka Premier lige na Old Trafford. U toj namjeri bi mu mogao pomoći i reprezentativac Hrvatske.

reprezentativca Hrvatske

Prema riječima engleskih i talijanskih medija, portugalski stručnjak i njegov tim trenera su odabrali zanimljiva imena kao glavne ciljeve u ljetnom transfer roku. Jedan je sjajni mladić dok je jedan veteran. Jedan virtuoz a drugi slobodno možemo reći – ‘mesar’.

>> Lopetegui PRIPREMA veliku ČISTKU u Realu: Precrtao PET zvijezda, poznat i spisak NOVIH pojačanja!

Na Old Traffordu želi dovesti mladu, 19-godišnju francusku zvijezdu Kylianu Mbappe, koji je jedan od najskupljih nogometaša na svijetu, ili 32-godišnjeg reprezentativca Hrvatske Marija Mandžukića, koja će praktički biti besplatan jer mu ističe ugovor sa Juventusom.

[su_bet365_100_bonus]

U Mandžukiću, koji je igrač prema apetitima Jose Mourinha on vidi očitno novog Roy Keanea ili Erica Cantonu, barem što se tiče grube igre i agresivnosti. “Mandzo” je navodno odgovorio da će odlučiti o mogućem transferu nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Očekivati da će Mbappe Paris zamjeniti sa Manchesterom, malo je vjerojatno, tako da su velike šanse da ćemo Mandžukića od naredne sezone gledati na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!