NaslovnicaVijestiMOURINHO OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najvrijedniji igrač na svijetu!

MOURINHO OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najvrijedniji igrač na svijetu!

Mnogi će se složiti kako su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo i dalje dva najbolja igrača na svijetu u ovom trenutku. Argentinac igra sjajnu sezonu, u kojoj je već direktno učestvovao u 60 postignutih golova, dok je Ronaldo još jednom pokazao da je i dalje igrač za velike utakmice, nakon što je postigao hat-trick protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka.

Mbappe najvrijedniji igrač na svijetu

Njihovu dominaciju kada je u pitanju Zlatna lopta prošle godine je prekinuo Luka Modrić. Ipak, to ih je po svemu sudeći još više motiviralo, a mogli bi se susresti u finalu ovosezonske Lige prvaka.

Iako već dugi niz godina mnogi očekuju kako će ih u samom vrhu zamijeniti Neymar i Antoine Griezmann, to se nije dogodilo. Ipak, to bi mogao biti drugi napadač PSG-a Kylian Mbappe. 20-godišnjak, koji je na Park prinčeva stigao iz Monaca za 160 miliona funti, već je u karijeri osvojio dvije uzastopne titule prvaka Francuske, te Svjetsko prvenstvo.

Bivši trener Manchester Uniteda Jose Mourinho smatra kako je on u ovom trenutku najvrijedniji igrač na svijetu. Rekao je: “Za igrača kao što je Mbappe, kada pričate o njegovoj budućnosti, ne morate reći kakav će biti za pet ili deset godina. Samo se fokusirajte na sadašnjost, on je apsolutno nevjerovatan. S obzirom na njegove godine i godine Cristiana i Messija, koji imaju preko 30, Neymar 27, mislim da je on najvrijediniji igrač na svijetu. Njegov kvalitet je nevjerovatan.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!