MOURINHO PONOVO KUPUJE U ARSENALU: Nakon Sancheza, ovo bi bio još jedan promašen transfer!

Mourinho ponovo kupuje u Arsenalu. Nakon Sancheza, ovo bi bio još jedan promašen transfer! Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno želi da njegov klub napravi pomalo ambiciozan transferni napad na rivale iz Londona, Arsenal. Navodno žele dovesti njihovom Mesut Ozila u siječnju.

Mourinho ponovo kupuje

Njemački internacionalac je bio snažno povezan sa Unitedom prošle sezone zbog sumnji u njegovu budućnost na stadionu Emirates i ponovno je na Mourinhovom radaru ove godine, prema Daily Expressu.

United je završio transfer Alexis Sancheza iz Arsenala u transferu za kojeg su mnogi mislili da je vrlo loš nakon njegove katastrofalne forme, a Ozil je još jedna rizična kupnja.

Unatoč tome što je bio jedan od najboljih kreativnih igrača u svoje vrijeme, 29-godišnjak također ima naviku nestajanja kada je najpotrebnije i ne utječe na igru poput nekih elitnih igrača na njegovoj poziciji.

Također, ostaje da se vidi točno gdje bi se uklopio u Unitedu, koji zasigurno izgleda kao da im je potrebno više izravnih napadačkih igrača koji bi mogli utjecati na igru.

Ozil bi se borio za poziciju sa igračima poput Paul Pogbe, Juan Mate i Jesse Lingarda, premda je Mourinho dugogodišnji obožavatelj, jer je radio sa njim u Real Madridu.

Arsenal drži sve karte u svojim rukama, međutim, tek nedavno je Ozil vezan novim ugovorom, tako da neće biti pod velikim pritisom da ga prodaju i sigurno bi trebala velika ponuda kako bi razmotrili njegovu prodaju uopšte, posebno ako je taj neko sa ponudom veliki rival Manchester United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.