NaslovnicaVijestiJose Mourinho prodaje jednu, a dovodi dvije zvijezde!

Jose Mourinho prodaje jednu, a dovodi dvije zvijezde!

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno je spreman dopustiti Paulu Pogbi ovog ljeta da mu pomogne ostvariti dvostruki transfer Marco Verrattija i Marquinhosa iz PSG-a.

Jose Mourinho prodaje

Prema Daily Mirroru, Mourinho razmišlja o korištenju Pogbe u brojnim potencijalnim zamjenskim dogovorima, uključujući i jedan sa Real Madridom kako bi doveo Toni Kroosa u Manchester United.

Raphael Varane i Alex Sandro su spomenuti od strane Mirrora kao glavni ciljevi Mourinha, no napad na duo PSG-a bi također moglo biti na dnevnom redu Portugalca.

CaughtOffside je saznao da za Manchester Unitedov interes za Verrattija, kao opciju u veznom redu, dok je Mourinho uputio svom odboru da isporuče ovaj ambiciozni transfer.

[su_no1forfootball]

Talijanski reprezentativac je jedan od najboljih svjetskih igrača na svojoj poziciji i izgleda bolje nego Pogba u Manchester Unitedovom veznom redu, iako će PSG zasigurno biti pod pritiskom da proda i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadrži takvo veliko ime.

Ipak, rano ispadanje PSG-a iz Lige prvaka moglo bi značiti da če 25-godišnjaku biti primamljive ove ponude, ako doista želi da ispuni svoj potencijal.

[su_live_koeficijenti]

Manchester United nije daleko od izgradnje jedne dobre ekipe koja je sposobna da osvoji Premier ligu i Ligu prvaka, unatoč njihovim mukama ove sezone, sa osjećajem da bi im samo još nekoliko pojačanja bilo dovoljno za sastavljanje istinske svjetske klase sa najboljima u Europi.

Obrana je još jedno područje koje po mišljenju Jose Mourinha treba pojačati i Marquinhos bi mogao biti drugi idealni kandidat u tom odjelu nakon što je impresionirao na Parku Prinčeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!