NaslovnicaVijestiMOURINHO PRONAŠAO RJEŠENJE U BARCELONI: Dovodi zvijezdu za 50 milijuna funti!

MOURINHO PRONAŠAO RJEŠENJE U BARCELONI: Dovodi zvijezdu za 50 milijuna funti!

Mourinho pronašao rješenje u Barceloni. Dovodi zvijezdu za 50 milijuna funti! Manchester United je već napravio diskretan pristup za braniča Barcelone Clement Lengleta zbog potencijalnog siječanjskog transfera.

Mourinho pronašao rješenje

Mladi Francuz je podnio težak početak karijere na Nou Campu, ne uspijevajući impresionirati menadžera Ernesta Valverdea otkako je došao iz Seville ovog ljeta.

Lenglet je impresionirao u svom starom klubu, privlačeći dosta zanimanja od drugih velikih klubova prije nego što se napokon odlučio za Barcelonu, no od tada se borio da se uspostavi u početnoj liniji zbog prisutnosti velikih imena poput Gerarda Piquea i Samuel Umtitija u obrani.

Don Balon je jučer potvrdio da 23-godišnjak već žali zbog svog prelaska u Barcelonu i mogao bi razmotriti svoju budućnost prije siječnja.

Shvaćeno je da je United bio u kontaktu kako bi otvorio pregovore o njegovom potpisivanju, nakon što je bio zainteresiran za njega dok je još bio u Sevilli.

Ekipi Jose Mourinha je potreban novi branič nakon što je napravio loš početak sezone u kojoj je Ander Herrera korišten kao jedan od tri igrač koja igraju u obrani, dok je također koristio i Nemanju Matića na tim pozicijama.

United je poznat po tome da žele dovesti velika imena u obrani, ali je Ed Woodward odbio dovesti Mourinhove ciljeve kao što su to bili Toby Alderweireld i Jerome Boateng, dok je Harry Maguire bio preskup.

Lenglet će vjerojatno biti dostupan za oko 50 milijuna funti, što je pristupačnije i bolje ulaganje za igrača sa najboljim godinama ispred njega.

Ipak, ostaje da se vidi hoće li ga Barcelona pustiti da ode tako brzo, a još uvijek ima dovoljno vremena da uđe u Valverdeovu početnu postavu, unatoč teško startu sezone za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!