NaslovnicaVijestiMOURINHO RASTJERA SVE IGRAČE UNITEDA: Još jedna zvijezda želi otići zbog Jose...

MOURINHO RASTJERA SVE IGRAČE UNITEDA: Još jedna zvijezda želi otići zbog Jose Mourinha!

Mourinho rastjera sve igrače Uniteda. Još jedna zvijezda želi otići zbog Jose Mourinha! Još jedan igrač Manchester Uniteda nesiguran je u klubu i razmišljao je o njegovoj dugoročnoj budućnosti na Old Traffordu zbog oštrog tretmana od strane menadžera Jose Mourinha.

Mourinho rastjera

Prema izvješću iz Metroa, Bailly smatra da ga je Mourinho nepravedno marginalizirao nakon lagano neuvjerljivog početka 2018/19 sezone.

Igrač Obale Bjelokosti propustio je niz utakmica krajem prošle sezone, ali izgledao je kao da će postati prvi izbor nakon što je započeo sa Victor Lindelofom u prve dvije utakmice protiv Leicester Cityja i Brightona.

Međutim, lošiji nastupi ovog dvojca su vodili do poraza od 3-2 za United, nakon čega je Bailly ostavljen van sastava za sljedeću utakmicu protiv Tottenhama, sa veznjakom Ander Herrerom koji je igrao umjesto njega.

[su_bet365_koeficijenti]

Metro sada tvrdi da je to dovelo Baillyja da razmotri svoju situaciju sa Crvenim vragovima i da on nije prvi koji se tako osjeća pod vodstvom trenutnog menadžera.

Mourinho je poznat po tome što je težak i zahtjevan lik, a Daily Mirror sugerira da Paul Pogba još uvijek razmišlja o napuštanju kluba, uglavnom zbog napetog odnosa sa portugalskim trenerom.

[su_bet365_100bonus]

Anthony Martial je još jedan igrač koji se mučio pod vodstvom Jose Mourinha, a RMC je nedavno tvrdio da i on želi napustiti klub, iako je Times tada izvijestio da je spreman potpisati novi ugovor. Međutim, sada se ponovo navodi da želi otići nakon što je osjećao da ne može izdržati menadžera na Old Traffordu.

Što to Mourinho zapravo radi sa svojom ekipom? Želi rastjerati sve igrače ili? Morat ćemo sačekati do siječnja da vidimo što će se sve dogoditi u ovom Unitedu za koji možemo reći da se raspada pod vodstvom Jose Mourinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!