NaslovnicaVijestiMOURINHO RJEŠAVA PROBLEM U OBRANI: Stiže pojačanje od 80 milijuna eura!

MOURINHO RJEŠAVA PROBLEM U OBRANI: Stiže pojačanje od 80 milijuna eura!

Mourinho rješava problem u obrani. Stiže pojačanje od 80 milijuna eura! Manchester United je sada korak bliže dovođenju braniča Milana Skriniara iz Intera u siječnju, tvrde izvještaji iz Engleske.

Mourinho rješava problem

Slovački reprezentativac je igrao kao jedan od najboljih europskih braniča u Seriji A u posljednje vrijeme, a izgleda da je Uniteda sada osvojio utrku za njegov potpis.

Izvješće iz Calciomercata navodi kako je Skriniar zaustavio potpisivanje novog ugovora sa Interom u interesu Uniteda i ostalih vrhunskih klubova.

Ovo stavlja talijanske divove u ranjivu situaciju, a crveni đavoli su sada uvjereni da ih mogu nagovoriti da pristanu na prodaju.

Shvatili smo da je United već postavio osobne uvjete sa 23-godišnjakom nakon osobnog telefonskog poziva Jose Mourinha ka igraču.

Klub sada očekuje da će ponuda od 70 milijuna funti biti dovoljna da se uvjeri Inter za prodaju Skriniara.

Manchester United već dugo traži vrhunskog braniča, a na ljeto su propustili dovesti nekoliko velikih imena poput Toby Alderweirelda, Jeromea Boatenga i Harryja Maguirea.

Skriniar je, međutim, nedavno došao na vrh Mourinhove liste prioriteta i sada bi trebao otići na Old Trafford do zime kako bi pojačao njihovu obranu.

United sada mora samo da se nada da Manchester City neće ući u konkurentne ponude od sada do siječnja.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!