NaslovnicaVijestiMourinho šalje zvijezdu na posudbu kako bi napravio mjesta za šokantan transfer!

Mourinho šalje zvijezdu na posudbu kako bi napravio mjesta za šokantan transfer!

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho spreman je ovog ljeta poslati Victor Lindelofa na posudbu kako bi napravio mjesta za West Bromovog asa Jonny Evansa na Old Traffordu.

Mourinho šalje zvijezdu

Švedski internacionalac nije uspio uvjeriti Jose Mourinho da je spreman uskočiti u prvu regularnu postavu, budući da je prošle godine došao iz Benfice za 30 milijuna funti i nije se baš dokazao.

Lindelof je odigrao samo 15 utakmica u ligi ove sezone i pokazao je kratkotrajne znakove obećanja, ali Mourinho ne želi čekati da Šveđanin nadođe dok ulazi u treću sezonu na Old Traffordu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Jose Mourinhova nestrpljivost je razlog zašto su klubovi zainteresirani za potpisivanje bivšeg igrača Crvenih vragova Jonnyja Evansa u dogovoru od 3 milijuna funti.

Internacionalac Sjeverne Irske je napustio Manchester United i otišao u West Brom za malih 6 milijuna funti u 2015. godini, ali klauzula u njegovom ugovoru sa West Bromom znači da može otići samo za 3 milijuna funti nakon što klub ispadne iz Premier lige.

Jose Mourinho je veliki obožavatelj Jonny Evansa, ali Manhester United ima mnoštvo braniča, dok The Sun tvrdi kako bi Lindelof mogao biti posuđen i tako bi napravio mjesto za 30-godišnjaka.

[su_champions_league]

Mnogo je europskih klubova zainteresirano za Lindelofa i njegov odlazak znači da bi Chris Smalling i Phil Jones mogli ostati u klubu.

Jose Mourinho je bio sretan što će prodati Chris Smallinga prošlog ljeta, ali mu nije htio dopustiti da se pridruži Arsenalu, koji su bili najzanimljiviji kandidati na tržištu.

Vidjet ćemo što će se događati do kraja ove sezone. Dovođenje Evansa bi sigurno imalo reakciju kod navijača Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!