NaslovnicaVijestiMourinho stao u obranu Juventusa iako se Roma s njima bori za...

Mourinho stao u obranu Juventusa iako se Roma s njima bori za Europu: Prvenstvo je neregularno, ovo je smijurija

Nakon što je Juventusu jučer oduzeto deset bodova, Roma je remijem protiv Salernitane uspjela zauzeti šesto mjesto u Seriji A koje vodi u Europu. No, trener Jose Mourinho nije bio zadovoljan tom situacijom.

Nakon utakmice Roma je bila na sedmom mjestu, a samo petnaestak minuta kasnije Juventus je doznao za novu kaznu, drugu ove sezone, te je s drugog pao na sedmo mjesto, što znači da je Roma dva kola prije kraja skočila na šesto mjesto koje iduće sezone vodi u Konferencijsku ligu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Unatoč prilici da prestigne Romu, Juventus je doživio poraz od Empolija rezultatom 4:1 i sada bi mogao ostati bez Europe. Mourinho je istaknuo kako je liga postala cirkus jer je Juventus drugi put ove sezone kažnjen, a izgled tabele se drastično promijenio čak tri puta usred sezone.

“Ovo je smijurija, ostale su dvije utakmice do kraja i to prvenstvo čini neregularnim. Da su mi prije utakmice s Monzom rekli da će oduzeti 10 bodova Juventusu, naš pristup bi bio drugačiji. Žao mi je Maxa Allegrija i igrača Juventusa jer su profesionalci poput mene i oni skupo plaćaju greške direktora, a možda i kluba,” rekao je Mourinho koji je pokazao da je i dalje veliki sportaš koji ne želi nepravedno otići u Europu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!