NaslovnicaVijestiMOURINHO U PROBLEMIMA: Čak devet igrača propušta gostovanje na Anfieldu u nedjelju!

MOURINHO U PROBLEMIMA: Čak devet igrača propušta gostovanje na Anfieldu u nedjelju!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho po svemu sudeći neće moći računati na čak devet prvotimaca za susret protiv velikog rivala Liverpoola, koji se igra ovog vikenda na Anfieldu.

Povrijeđeno devet igrača Manchester Uniteda

‘Redsi’ u ovaj susret ulaze puni samopozdanja nakon što su preuzeli prvo mjesto na tabeli u Premier ligi, gdje su primili samo jedan gol na domaćem terenu. Pored toga, u utorak su slavili protiv Napolija u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, te tako obezbijedili učešće u osmini finala.

Iako i Jurgen Klopp ima problema kada su u pitanju povrede njegovih igrača, s obzirom da su povrijeđene zvijezde kao što su Trent Alexander-Arnold i Joe Gomez, koji će odsustvovati čak šest tjedana, njegovi problemi su znatno manji od onih sa kojima se suočava Jose Mourinho. ‘Crveni vragovi’ su sinoć doživjeli poraz na gostovanju kod Valencije, koja je slavila rezultatom 2-1. Portugalski stručnjak je potvrdio kako će Ashley Young, Jesse Lingard i Marcus Rashford, koji su na Mestalli ušli u igru u drugom poluvremenu, nastupiti ovog vikenda protiv Liverpoola, dok će također sigurno mjesto u timu imati i David de Gea, te Nemanja Matić.

Međutim, engleski mediji izvještavaju kako Chris Smalling nije bio pozvan za jučerašnju utakmicu kako bi se odmorio i povećao šanse da zaigra u nedjelju, koje su i dalje jako male, dok je i nastup Lukea Shawa i dalje pod znakom pitanja. Alexis Sanchez i Victor Lindelof sigurno neće nastupiti, zajedno sa Marcosom Rojom, dok je također upitan i nastup Anthonyja Martiala koji nije igrao od istegnuća tetive protiv Arsenala. Pored svih njih, neće nastupiti ni Diogo Dalot, Scott McTominay i Matteo Darmian.

Koeficijent na to da će Mohamed Salah postići gol u nedjelju iznosi sjajnih 1,90, a s obzirom na sve ove izostanke zvijezda Uniteda, posebno u defanzivnoj liniji, te na sjajnu formu u kojoj se nalazi Egipćanin, to bi svakako trebalo iskoristiti. => Bet365 kladionica trenutno daje bonus kredite za nove igrače, te nema manipulativni trošak i porez na dobitak… OTVORI BET365 RAČUN I KLADI SE NA PONUĐENU OKLADU!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!