NaslovnicaVijestiMourinho u Romu dovodi zvijezdu iz Dinamo Zagreba!

Mourinho u Romu dovodi zvijezdu iz Dinamo Zagreba!

Vratar Dinamo Zagreba i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković je na listi igrača koje Mourinho želi dovesti u Romu ovog ljeta.

Portugalski stručnjak polako slaže svoju momčad za sljedeću sezonu, a više talijanskih medija otkriva kako bi volio dovesti i 26-godišnjeg vratara hrvatske reprezentacije.

Mourinho dobro zna kakve kvalitete ima vratar Dinama, gdje se osobno u to uvjerio kada je sa Tottenhamom ispao u Europskoj ligi upravo od Modrih.

Mediji navode kako je Livakovićeva vrijednost trenutno 15 milijuna eura, dok su spomenuli i njegovih nekoliko obrana protiv Belgije u pripremnoj utakmici za reprezentaciju. Time je kažu pokazao svoju kvalitetu. Pored Rome, za Livakovića je još zainteresiran francuski prvak Lille.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!