NaslovnicaVijestiMOURINHO UHVAĆEN NA DJELU: Prisustvovao je prijateljskoj utakmici Austrije i Rusije, a...

MOURINHO UHVAĆEN NA DJELU: Prisustvovao je prijateljskoj utakmici Austrije i Rusije, a evo koga je pratio!

Mourinho uhvaćen na djelu!! Evo koga je pratio na prijateljskoj utakmici Austrije i Rusije…Ovo je sljedeće pojačanje Mourinha? Očekuje se kako će Manchester United još jedno ljeto provesti sa velikim potrošnjama. Ekipa Jose Mourinha je završila 19 bodova od Manchester Cityja i vjerojatno neće izazvati ekipu Građana ukoliko ne potroše velike novce na pojačanja ovog ljeta.

MOURINHO UHVAĆEN

Odlučni su da dovedu Portovog 19-godišnjeg beka za 17.5 milijuna funti, a njegovo ime je Diogo Dalot i čini se da će on postati prvo pojačanje Manchester Uniteda.

U međuvremenu, Manchester United je navodno zainteresiran za West Hamovog Marko Arnautovića.

29-godišnji Austrijanac – koji je kratko igrao pod vodstvom Jose Mourinha u Interu – postigao je 11 golova u 35 nastupa otkad je prošlog ljeta došao iz Stoke Cityja.

[su_bonus]

Mourinho je uočen u prijateljskoj utakmici Austrije i Rusije, gdje je Austrija ostvarila pobjedu od 1-0, a razna izvješća tvrde da je 55-godišnjak bio tamo da gleda Arnautovića.

“Velika je čast cijele momčad da nas trener poput Mourinha promatra”, izjavio je Arnautović za austrijske novine Kurier.

The Sun tvrdi da je istinska svrha Mourinhovog skautovanja bila da se osvrne na 22-godišnjeg ruskog veznog igrača.

Manchester United je zainteresiran za potpisivanje Arnautovića, ali on je zapravo bio tamo da gleda Aleksandra Golovina iz CSKA Moskve.

Golovin – koji je navodno dostupan za samo 15 milijuna funti, igrao je 76 minuta u srcu ruskog veznog reda tijekom poraza od 1-0 u srijedu.

[su_no1forfootball]

The Sun tvrdi da ga Mourinho posmatra kao zamjenu za Juan Matu.

Mourinho je, kako se izvješćuje, impresioniran njegovim nastupima za CSKA u skupini sa Manchester Unitedom u Ligi prvaka prošle godine.

Chelsea je također povezan sa transferom za Golovina.

United je blizu završavanja posla za veznjaka Shakhtara, Freda, ali Mourinho je inzistirao da će potpisati dva vezna igrača ako Marouane Fellaini napusti klub, kao i Michael Carrick koji ide u mirovinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!