NaslovnicaVijestiMourinho uzrujan nakon ozljede Paula Dybale, propustit će i Svjetsko prvenstvo

Mourinho uzrujan nakon ozljede Paula Dybale, propustit će i Svjetsko prvenstvo

Argentinski nogometaš Paulo Dybala tijekom karijere nije imao sreće s ozljedama, a zbog najnovije će najvjerojatnije morati propustiti Svjetsko prvenstvo.

Roma je jučer u devetom kolu Serie A pobijedila Lecce 2:1, ali je ostala bez Dybale koji je postigao pobjednički gol. Tammy Abraham izborio je jedanaesterac u 48. minuti, a Paulo Dybala bio je precizan s bijele točke, ali se 28-godišnji napadač ozlijedio prilikom izvođenja jedanaesterca, te je odmah zamijenjen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dybala se uhvatio za bedreni mišić lijeve noge i umjesto slavlja u suzama je odšepao do klupe, a zamijenio ga je Nemanja Matić.

“Situacija je jako loša. Razgovarao sam s liječnikom i Dybalom i prema mom iskustvu teško da ćemo ga vidjeti na terenu ove godine”, rekao je trener Rome Jose Mourinho. To bi značilo i da će Dybala propustiti Svjetsko prvenstvo koje počinje 20. studenog.

Dybala je ove sezone postigao 7 golova u 11 nastupa za Romu i njegov izostanak sa Svjetskog prvenstva bit će veliki udarac za Argentinu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!