NaslovnicaVijestiMOURINHO VEĆ DOGOVORIO USLOVE SA DRUGIM KLUBOM: Predao im i transfer listu,...

MOURINHO VEĆ DOGOVORIO USLOVE SA DRUGIM KLUBOM: Predao im i transfer listu, evo koje igrače će dovesti!

Mourinho već dogovorio uslove sa drugim klubom! Predao im i transfer listu, evo koje igrače će dovesti! Jose Mourinho je navodno već otvorio pregovore sa Real Madridom nakon što je u utorak ujutro napustio svoj položaj u Manchester Unitedu.

Mourinho već dogovorio

Portugalski taktičar je izgleda spreman vratiti se na svoje staro mjesto na Bernabeu, unatoč tome što je ostavio španjolski glavni grad 2013. godine.

Los Blancosi, međutim, izgledaju očajnički nakon što su postavili Santiago Solarija koji je zamijenio Julen Lopeteguija ove sezone, dok se muče nakon što je Zinedine Zidane napustio klub ovog ljeta.

Prema pisanju Don Balona, Mourinho već ima popis transfernih ciljeva za predsjednika Madrida Florentino Pereza, sa nekim velikim imenima na toj listi, jer on jasno misli mnogo prije nego što preuzme svoju sljedeću ulogu.

Izvješće navodi imena poput Neymara, Kylian Mbappea, Christian Eriksena, Adriena Rabiota, Matthijs de Ligta i Davida Alabe kao jedno od glavnih imena koje želi dovesti ako preuzme Real Madrid.

Real je poznat po svojoj troškovnoj snazi i ljubavi prema Galacticovim potpisima, ali su već nekoliko godina iznenađujuće tihi u tom pogledu.

Mourinho se, međutim, često oslanjao na takvu potrošnju u većini svojih klubova, tako da Madrid neće biti iznenađen ako se ova imena pojave na njihovoj listi.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!