NaslovnicaVijestiMourinho, Wenger i Allegri traže promjenu jednog nogometnog pravila

Mourinho, Wenger i Allegri traže promjenu jednog nogometnog pravila

Na godišnjem skupu UEFA-e u Nyonu gdje se sastaju neki od najvećih svjetskih nogometnih klubova, ove godine je bilo burno. Na sastanku su sudjelovali Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Napoli), Unai Emery (Arsenal), Paulo Fonseca (Šahtar), Julen Lopetegui (Real Madrid), Jose Mourinho (Manchester United), Diego Simeone (Atletico), Thomas Tuchel (Paris St. Germain).

Na godišnjem sastanku velikana predložena je ideja da se ukine jedno nogometno pravilo – gol u gostima, a iz Uefe su im odgovorili da će takvu opciju uzeti u razmatranje i da su spremni za diskusiju.

[su_bet365_app]

“Treneri smatraju kako postizanje gola u gostima više nije tako teško kao što je bilo u prošlosti i smatraju kako bi trebalo razmisliti o ukidanju tog pravila. Njihovo je mišljenje kako se u nogometu dosta toga promijenilo i da danas gol u gostima nema više takvu težinu kao kada je uveden”, rekao je glavni direktor svih Uefinih natjecanja Giorgio Marchetti.

Podsjetimo, pravilo gola u gostima je uvedeno davne 1965. godine kao alternativa bacanja kovanice ili ponavaljanja susreta. Također u obzir se uzela i činjenica da su uvjeti na gostovanjui teži ponajviše zbog dugih putovanja.

Pored toga, treneri su zatražili i da se prijelazni rok za sve klubove uskladi, da bude završen prije prvog kola nacionalnog prvenstva. Tako nešto su već uradili Englezi i Talijani. Iz UEFA-e nisu komentirali ovaj zahtjev, u narednim danima vidjet ćemo što su čelnici europskog nogometnog nogometa iz Nyona odlučili.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!