NaslovnicaVijestiMOURINHO ŽELI ZVIJEZDU BARCELONE: Manchester United sprema ponudu vrijednu 60 miliona eura!

MOURINHO ŽELI ZVIJEZDU BARCELONE: Manchester United sprema ponudu vrijednu 60 miliona eura!

Brojni španjolski i engleski mediji su danas objavili vijest kako je Manchester United započeo pregovore sa Barcelonom u vezi transfera zvijezde, a riječ je o Jordiju Albi.

Manchester United želi Jordija Albu

Navodno, trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho ovog ljeta želi dovesti novo pojačanje na poziciji lijevog beka, s obzirom da više ne računa na usluge Lukea Shawa, te Ashleya Younga koji će uskoro napuniti 33 godine.

[su_bingo]

Pored Manchester Uniteda, za Albu je već neko vrijeme zainteresovan i Chelsea, a AS je danas potvrdio da se u utrku uključio čak i Tottenham Hotspur. Madridske novine navode kako katalonski gigant još uvijek nije ponudio novi ugovor Španjolcu, a trenutni mu ističe 2020. godine. On navodno u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od samo 60 miliona eura, što ne bi predstavljalo nikakav problem za klubove iz Premier lige. AS piše kako će čelnici Uniteda za Albu poslati ponudu tek nakon završetka Svjetskog prvenstva, a osim njega, Jose Mourinho već par mjeseci prati i zvijezdu Tottenham Hotspura Dannyja Rosea.

I sam Alba je nedavno dao zanimljivu izjavu o svojoj budućnosti. Naime, on je rekao: “Sretan sam u Barci. Da se samo ja pitam, ostao bih u Barceloni cijeli život, ali to ne zavisi samo od mene, već se i klub pita. Protekle sezone sam igrao jako dobro i ne vidim se u nekom drugom klubu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!