NaslovnicaVijestiMourinho želi zvijezdu Madrida u svojim redovima: Florentino Perez postavio cijenu od...

Mourinho želi zvijezdu Madrida u svojim redovima: Florentino Perez postavio cijenu od 130 milijuna eura

Katalonski novine Sport jednako vole da prenose vijesti o Real Madridu i Jose Mourinhu, tako da su sad dobili priliku za oboje. Naime, tvrdi se da su Manchester United i Real Madrid u transfer ‘ratu’, sa David De Geom i Gareth Baleom koji bi trebali napustiti svoje trenutne klubove.

Mourinho želi zvijezdu

Naravno, sve se odnosi na De Geu, čiji transfer u Real Madrid 2015. godine nije uspio, a Florentino Perez još uvijek nije prebolio to što je Real Madrid ispao ‘budala’ tog ljeta.

Ovo je dio gdje Gareth Bale dolazi. Engleski mediji tvrde da Mourinho želi Velšanina u svojim redovima. To također izvještavaju i španjolski mediji.

[su_watch_live_football]

Perez je odlučio biti neugodan sa Manchester Unitedom, jer osjeća da su i oni bili sa njim oko De Gee. Zato im je zatražio cijenu od 130 milijuna eura.

Real Madridova tražena cijena za Gareth Balea je 130 milijuna eura i ako Velšanin želi na Old Trafford, ta cijena će čak biti i veća. Samo i bijesa to radi Florentino Perez.

To nema smisla zaista, jer drugi mediji koji dolaze točno iz Madrida tvrde da će Real tražiti 100 milijuna eura, što vjeruju da neće baš tako lahko dobiti, jer je Velšanin sklon ozljedama, tako da je ovo 130 milijuna eura, kao tražena cijena, vrlo smiješno.

[su_premierleague]

Da se vratimo De Gei, ponuda za vratara će sigurno da se obnovi, ali prvo, on bi želio jamstvo o ‘sportskom projektu’ u Manchester Unitedu kojeg vodi Jose Mourinho.

Da li će se možda čak dogoditi i razmjena igrača, no tada bi Real Madrid sigurno morao doplatiti nešto novca na račun Manchester Uniteda, jer De Gea sigurno vrijedi više nego Gareth Bale u ovom trenutku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!