NaslovnicaVijestiMOURINHU PONUĐEN NOVI PROJEKAT: U novom klubu će dobiti oko 600 milijuna...

MOURINHU PONUĐEN NOVI PROJEKAT: U novom klubu će dobiti oko 600 milijuna eura transfer budžeta!

Mourinhu ponuđen novi projekat! U novom klubu će dobiti oko 600 milijuna eura transfer budžeta. Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je navodno glavni cilj Real Madrida kao njihovog sljedećeg menadžera, jer Florentino Perez želi napraviti veliku obnovu svoje momčadi.

Mourinhu ponuđen

Ovo je velika tvrdnja Diario Gola, koji dodaje da bi menadžer Manchester Uniteda mogao biti naoružan sa nevjerojatnim budžetom kako bi obonovio momčad u projektu koji bi se procijenio od oko 600 milijuna eura.

Nekoliko velikih imena se nalazi na Perezovom radaru, kaže Diario Gol, uključujući Tottenhamov duo Harry Kanea i Christian Eriksena, kao i druge igrače svjetske klase iz cijele Europe, poput PSG-ovog napadača Neymara i Lazijovog Sergej Milinković-Savića.

Mourinho se mučio u dosadašnjem vremenu u Unitedu i ne bi se iznenadili kada bi on nakon loših rezultata dobio otkaz.

Ipak, izgleda da bi portugalski stručnjak mogao dobiti ponudu da se izvuče iz Manchester Uniteda, prihvatajući posao u kojem bi sigurno uživao daleko više u smislu resursa.

Unatoč nekim velikim troškovima u Unitedu, Mourinho je javno bio frustriran zbog nedostatka ulaganja u nekim područjima.

Manchester United je očito imao potrebu za novim braničem ovog ljeta, ali nitko nije došao, dok su ostali visoki profili kao što su Alexis Sanchez, Paul Pogba, Romelu Lukaku, Nemanja Matić i Fred, razočarali!

Diario Gol zapravo spominje i Pogbu kao potencijalni cilj transfera u Madridu, iako ne pod vodstvom Jose Mourinha, jer ovaj duo ne funkcioniše.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!