NaslovnicaVijestiMOYES SE VRAĆA U PREMIER LIGU: Sada se za njega bore dva...

MOYES SE VRAĆA U PREMIER LIGU: Sada se za njega bore dva kuba iz Engleske!

Nevjerojatno je kako menadžera mogu kritizirati iz svih uglova kada imaju posao, ali kad jednom odvoje malo vremena van igre, odjednom postaju velika roba.

Jose Mourinho je najbolji primjer nekoga koga su otpustili sa posljednja tri posla, a mediji su ga uvijek pozdravljali kad se vrati. Male su vjerojatnoće da će David Moeys dobiti toliko pozornosti, ali sigurno zvuči kao da je pobudio neko zanimanje.

Prema izvješću Mirrora, Everton i West Ham žele vratiti Moyesa u Premier ligu. Moramo naglasiti da u oba kluba trenutno postoje menadžeri, ali izvješće nastavlja da pokazuje da su na izlaznim vratima.

Liverpool – Napoli: Borba za prvu poziciju u skupini E Lige prvaka!

Pravedno je reći da je otpuštanje menadžera samo polovina priče za bilo koji nogometni klub, morate imati nekoga tko će poboljšati stvari. Možda izgleda grubo kada bi postupak pronalaska nasljednika procurio u javnost, ali bilo bi naivno misliti da se to neće dogoditi u većini slučajeva.

Oba kluba se muče, nalaze se tik iznad zone ispadanja, iako imaju talentirane sastave. Everton se mučio cijelu sezonu, ali West Ham je zapravo dobro startovao i u jednom trenutku zauzeo peto mjesto – čini se da su posljednjih mjeseci ušli u bitku za ispadanje.

Nema naznaka da je bilo koji klub pristupio ili ima dogovor sa bivšim menadžer Manchester Uniteda, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li se jedan od njih odlučiti u skorijoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!