NaslovnicaVijesti"Možeš otići iz sela ali selo nikada iz tebe": Bivši reprezentativac Hrvatske...

“Možeš otići iz sela ali selo nikada iz tebe”: Bivši reprezentativac Hrvatske napravio skandal u belgijskom nogometu!

Ivan Leko još uvijek se nije riješio problema iz Belgije. Ovaj put nije riječ o namiještanju utakmica u vezi kojih je imao, odnosno još uvijek ima mnogo problema, već o optužbama o primanju mita od strane agenata pojedinih nogometaša.

Kao da optužbe o nelegalnim transakcijama novca, namještanju utakmica, saslušanju u policiji i slično nisu bili dovoljni. Hrvatski trener Ivan Leko, koji je u Belgiji vodio Club Brugge a sada vodi Al Ain, ponovno se pojavio u belgijskim medijima. Ponovo na sličan način kao i ranije.

PRVO VELIKO POJAČANJE UNITEDA STIGLO NA OLD TRAFFORD: Procurile slike u crvenom dresu – najava igrača uskoro!

VTM News izvještava da je Leko, koji je vodio Club Brugge, primao mito. Leko je to radio na takav način da je od agenata pojedinih nogometaša primao novac a zatim je forsirao iste te igrače. Hrvat je navodn “izdan” od strane agenta Dejana Veljkovića, koji mu je sam davao novac kako bi forsirao njegove igrače. Neki su mediji čak spomenuli imena igrača, među kojima se nalaze i Ivan Tomečak, Karlo Letica i Mats Ritsa.

glasili su se također i iz Club Bruggea te su istakli kako je Leko u prošlosti u više navrata odbijao takve pritužbe, ali neće komentirati najnovije pritužbe dok je istraga u tijeku.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!