NaslovnicaVijesti"Mrzio sam ga" - Rio Ferdinand otkrio koja tri igrača Liverpoola nije...

“Mrzio sam ga” – Rio Ferdinand otkrio koja tri igrača Liverpoola nije podnosio

Bivši branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand otkrio je koja tri igrača Liverpoola mu se nimalo nisu sviđali.

Ferdinand je proveo 12 godina na Old Traffordu i tijekom svog boravka u Manchesteru susreo se s nekima od najboljih svjetskih napadača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Govoreći u svojoj YouTube emisiji Vibe With Five, Rio je izjavio:

“Mrzio sam Balotellija, mrzio sam ga. Napravio je nekoliko stvari s navijačima koje mi se nisu svidjele i mislio sam da je nepristojan.”

Bivši napadač Liverpoola i Manchester Cityja smatran je jednim od najboljih igrača svjetskog nogometa, ali nikada nije ispunio svoj potencijal. Smetnje izvan terena i problemi sa njegovim stavom odigrali su veliku ulogu u Balotellijevoj karijeri, a Talijan je postigao samo 4 gola tijekom svog vremena u Merseysideu.

“Nije mi se sviđao Suarez, a ni Torres”, nastavio je Ferdinand.

“Jednom mi je gadno zgazio stopalo, kada sam na poluvremenu skinuo kopačku to je bila najgora stvar koju sam mogao učiniti. Moje stopalo je izgledalo katastrofalno, trebali su mi šavovi i injekcije. Godinama sam imao problema i još uvijek imam ožiljak.”

Za razliku od Balotellija, Suarez i Torres imali su izuzetno uspješne karijere u Merseysideu. Unatoč tome što su napustili momčad na vrhuncu karijere, oba imena su vrlo cijenjena u Liverpoolu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!