NaslovnicaVijestiMudryk odgovorio navijaču Arsenala koji ga je pokušao isprovocirati

Mudryk odgovorio navijaču Arsenala koji ga je pokušao isprovocirati

Jedan od navijača Arsenala odlučio je isprovocirati ukrajinskog nogometaša Mykhaila Mudryka nakon što je zatražio fotografiju s njim. Mudryk se kretao prema autobusu ukrajinske reprezentacije zajedno sa suigračima kad mu je prišao jedan od navijača kako bi se fotografirali.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kasnije se otkrilo da je mladić bio navijač Arsenala jer je, nakon što je fotografirao Mudryka, izgovorio “London is red”, aludirajući na to da engleska prijestolnica pripada Topnicima. Ova izjava je izazvala frustraciju kod Mudryka, na što je mladiću odgovorio: “Zašto si se onda slikao sa mnom?”

Dugo se već nagađa da je Ukrajinac navijač Arsenala od djetinjstva, no on to nikada nije ni potvrdio ni demantirao.

Prošle zime trebao je prijeći u klub iz Sjevernog Londona, ali je završio na Stamford Bridgeu koji je Shakhtaru dao bolju ponudu. Tek se nedavno upisao u listu strijelaca za londonske Plavce, a to se dogodilo u njegovoj 23. utakmici za Chelsea.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!