NaslovnicaVijestiMüller otkrio Bayernov plan da izbaci Manchester City, uvjeren je da mogu...

Müller otkrio Bayernov plan da izbaci Manchester City, uvjeren je da mogu nadoknaditi 3-0

Thomas Müller, njemački nogometaš, izjavio je da vjeruje kako Bayern može stići zaostatak od 3-0 u prvoj utakmici protiv Manchester Cityja, no da bi to ostvarili, moraju dobro otvoriti utakmicu i doći u vodstvo.

Foto: Sven Hoppe/dpa

U prvom susretu City je deklasirao Bavarce i bio superiorniji u svakom segmentu igre, te su na kraju zasluženo pobijedili sa 3:0. S obzirom da su mogli primiti i veći broj golova, rezultat je bio i dobar za ovu njemačku momčad.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U Münchenu će, očekivano, priča biti drugačija, a Bayern će od prve minute krenuti po veliki preokret i rezultat koji bi svakako bio senzacionalan ukoliko uspiju proći u polufinale.

Njemački nogometaš Thomas Müller otkrio je recept koji Bayern treba iskoristiti kako bi vratio 3:0 iz prve utakmice. On navodi da moraju postići jedan gol i zatim biti strpljivi.

“Vjerujemo da još imamo šanse. Moramo dobro početi utakmicu, možda voditi 1:0 do poluvremena, jer ne moramo odmah nakon deset minuta voditi 3:0, ali moramo zabiti gol i tako nastaviti”, rekao je iskusni Nijemac pa dodatno objasnio:

“Ako postignemo drugi gol do 80. minute, imamo još 15 minuta. Vjerujem da je to moguće.”

Bez sumnje, Manchester City je veliki favorit za prolaz dalje, a utakmica se igra večeras s početkom u 21 sat. Pobjednik ovog dvoboja igrat će protiv boljeg iz duela Chelseaja i Real Madrida, gdje trenutno Kraljevski klub ima prednost od 2:0.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!