NaslovnicaVijestiMüller produžio ugovor s Bayernom do 2024. godine

Müller produžio ugovor s Bayernom do 2024. godine

Thomas Müller, tridesetdvogodišnji napadač, u klubu je od svoje desete godine i prošao je sve uzraste do potpisivanja profesionalnog ugovora 2008. godine. Bayernova ovogodišnja 10. uzastopna titula u Bundesligi bila mu je ukupno 11. u dresu bavarske momčadi, a Müller je jedini igrač u elitnom rangu njemačkog nogometa kojem je to uspjelo.

“Drago mi je zbog produženja ugovora s Bayernom. Ovaj dres nosim od kad sam se pridružio akademiji 2000. godine, i za sada je to fantastična priča. Zadovoljstvo mi je braniti Bayernove boje iz godine u godinu, na terenu i van njega . Nastavimo zajedno”, rekao je Müller.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Član Bayernove sportske uprave Hasan Salihamidžić istaknuo je Müllerov značaj za klub.

“Sretni što je Thomas produžio ugovor do ljeta 2024. On je lider koji je gladan uspjeha, primjer na terenu i van njega i utjelovljuje Bayern bolje od bilo koga drugog”, rekao je Salihamidžić.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!