NaslovnicaVijestiMüller: Tim napreduje iz dana u dan zahvaljući Pepu Guardioli

Müller: Tim napreduje iz dana u dan zahvaljući Pepu Guardioli

Napadač Bayern Muchena, Thomas Müller, smatra da klub postaje sve bolji i bolji pod vodstvom Pepa Guardiole.

muller

Guardiola je preuzeo Bayern 2013. godine i, dok mu uspjeh na europskoj sceni i dalje izmiče, Španjolac je pretvorio Bayern u nepobjedivu silu u Njemačkoj u posljednje dvije sezone. Bavarski gigant ove sezone ne zna za poraz, i na odličnom je putu da osvoji Bundesligu po četvrti put uzastopno.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

Müller je jedan od ključnih igrača u planovima Pepa Guardiole, a otkrio je za medije da u klubu svi uživaju i podržavaju njegovu filozofiju i način igre. Nijemac smatra da klub ne bi smio dozvoliti njegov odlazak, te osjeća da tim iz dana u dan napreduje pod njegovim vodstvom.

“Možete vidjeti njegov otisak koji je ostavio u klubu, atmosfera je sjajna. Neki bi pomislili da je postalo dosadno raditi s njim treću sezonu uzastopno, ali naprotiv, mi smo sve bolji i bolji.”

Guardiolin ugovor ističe sljedećeg ljeta, a u klubu su pokazali želju za produženjem suradnje sa Španjolcem, te se uskoro očekuje početak pregovora.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!