NaslovnicaVijestiMundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern


ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od kada je napustio Real Madrid prije tri godine.

“Doznajemo da su pregovori pri kraju, čak obje strane smatraju da je sve završeno i praktički gotovo. Zidane je samo zatražio da mu se dovedu pojačanja, posebno u obrani”, kažu Katalonci.

Zidane je razmatrao mogućnost preuzimanja uloge francuskog izbornika, no ta pozicija i dalje pripada Didieru Deschampsu. S druge strane, Bayern je razmatrao dovođenje njemačkog izbornika Juliana Nagelsmanna, ali je on nedavno produžio ugovor do 2026. godine.

Prije su PSG i Manchester United izrazili interes za Zidanom, no on je odbio njihove ponude. Zidane, 51-godišnjak rođen u Marseilleu, tijekom svog mandata u Real Madridu osvojio je tri Lige prvaka, dva španjolska prvenstva, po dva UEFA i španjolska superkupa, te je bio dvaput svjetski klupski prvak…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!