NaslovnicaVijestiMUST-WIN UTAKMICE U ENGLESKOJ: Srijeda 15. srpanj

MUST-WIN UTAKMICE U ENGLESKOJ: Srijeda 15. srpanj

U ligama širom Europe se igraju posljednja kola ove sezone. Treba pažljivo birati utakmice, s obzirom da se u posljednim kolima uzima lova, pogotovo na utakmicama u kojima je timovima prijeko potrebna pobjeda za europska natjecanja ili opstanak. U nastavku smo izdvojili par takvih utakmica.

MUST-WIN

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa 2-0. Tako je i na svim ostalim utakmicama u Ligama peticama. Uz to nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak što je ogroman plus. Pored toga bet365 kladionica novim igračima koji se registriraju daje 100% bonus dobrodošlice kojeg možete uzeti na gumb ispod!

UZMI BONUS!

Premier liga

Burnley – Wolves (19:00) bet365

U prvom susretu u engleskoj Premier ligi će 10-plasirani Burnley ugostiti šestoplasiranog Wolvesa. Ovo su dva tima koja igraju zaista fenomenalno u posljednje vrijeme. Prije svega Burnley je tim koji nema poraza u posljednjih pet susreta, gdje su u tom periodu ostvarili tri pobjede i dva remija. Fenomenalna forma je dovela Burnleya do 10. pozicije na tabeli i sada imaju pet bodova manje od Wolvesa. Pobjeda u ovom susretu bi ih približila na dva boda od šeste pozicije, shodno rezultatima Sheffielda, Tottenhama i Arsenala u ovom kolu. Mnogo se toga mora poklopiti da bi Burnley uspio završiti u top šest timova do kraja sezone. Međutim, nedostajat će im Barnes, Cork, Lowton i Mee u ovom susretu.

Na drugoj strani imamo Wolvesa, koji je jedan od pet najboljih gostujućih timova u cijeloj ligi i kome pod hitno treba pobjeda, inače bi mogli izgubiti svoju poziciju. Sheffield im je odmah iza leđa sa jednim bodom manje, dok je i Tottenhamu potrebno tri boda u ovom kolu kako bi se u posljednja dva kola imali šansu boriti za barem šestu poziciju. Koeficijent na pobjedu gostiju definitivno ima vrijednost, a već je počeo značajno padati sa 2.25 na 1.90. Wolves će imati cijelu momčad na raspolaganju.

BURNLEY - WOLVES

Newcastle – Tottenham (19:00) bet365

Još jedan susretu u kojem je koeficijent u padu. Trenutno iznosi 1.75 na pobjedu Tottenhama u bet365 kladionici, te će vjerojatno nastaviti padati do početka utakmice. Newcastle je ekipa kojoj bodovi sada nisu potrebni, s obzirom da su 12 bodova ispod šeste pozicije i nemaju šanse da se bore za Europu. Upropastili su je u posljednjih par utakmica, gdje imaju dva uzatopna poraza protiv Cityja i Watforda. Primili su čak sedam golova u te dvije utakmice. Pored toga, Newcastle ima velikkih problema sa ozljedama, čak četiri igrača će im nedostajati, dok će još četiri biti pod znakom sumnje za ovaj susret. Clark, Hayden, Longstaff i Rose su definitivno van terena, dok su Carroll, Lascelles, Lejeune i Saint-Maximin pod upitnikom.

Jose Mourinho polako vraća svoju ekipu u formu nakon što su imali par nekonstantnih rezultata. Sada imaju tri pobjede u posljednjih pet susreta protiv West Hama, Evertona i Arsenala. Posljednji susret u kojem su pobijedili svog londonskog rivala će im definitivno povećati samopouzdanje pred jedan od najvažnijih susreta ove sezone. Ukoliko ostvare pobjedu, imaju šansu da pređu na tu šestu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Motivacija je na strani londonskog tima u susretu protiv demotiviranog Newcastlea. Dier i Foyth ostaju van terena, dok je Alli pod znakom sumnje.

NEWCASTLE - TOTTENHAM

Arsenal – Liverpool (21:15) bet365

Nakon niza dobrih rezultata, te četiri uzastopne pobjede na svim natjecanjima, Arsenal je izgubio u londonskom derbiju u prošlom kolu protiv Tottenhama. Arsenal u ovom trenutku ima pet bodova manje u odnosu na Wolves koji se nalazi na šestoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Ovo je za njih MUST-WIN utakmica s obzirom da bi ih u ovom susretu pobjeda približila samo dva boda dalje od tih pozicija. Jedini problem je što imaju dosta izostanaka gdje im se u ovom susretu neće pridružiti Chambers, Guendouzi, Leno, Mari, Martinelli i Nketiah, dok je Ozil pod znakom sumnje.

Liverpool u ovom susretu nema nikakvu motivaciju sem toga što je ovo jedna derbi utakmica u kojoj igrači uvijek žele ostvariti pobjedu, bez obzira da li su bodovi potrebni domaćinima. Liverpool je odigrao par loših utakmica u posljednje vrijeme, ali to je i razumljivo s obzirom da su Premier ligu već osvojili te im bodovi nisu prijeko potrebni.

Arsenal nije pobijedio Liverpoola od 2015. godine kada su ih na svom terenu pobijedili sa 4-1. Tadašnji Liverpool nije bio ni blizu ovog današnjeg, tako da će Arsenal svakako imati težak posao u kojem im je zaista prijeko potrebna pobjeda, ako žele priliku da se bore za europska natjecanja u posljednja dva kola. Veliki je autsajder Arsenal u ovom susretu sa koeficijentom od 3.80 na njihovu pobjedu. Ono što je sigurno, jeste da su utakmice između ova dva tima uvijek propraćene sa dosta golova, a tako je bilo i u posljednje tri gdje smo vidjeli četiri i više golova, te golove na obje strane, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent 2.37. Henderson i Matip neće nastupiti, dok je Milner pod znakom sumnje.

ARSENAL - LIVERPOOL

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!