NaslovnicaVijestiNa današnji dan prije 35 godina, Mark Hughes je igrao dvije utakmice...

Na današnji dan prije 35 godina, Mark Hughes je igrao dvije utakmice u dvije zemlje u ISTOM danu

Na današnji dan prije 35 godina, Mark Hughes je ušao u povijest na nevjerojatan način kada je odigrao dvije utakmice u dvije različite zemlje na isti dan.

Prvo zimsko Svjetsko prvenstvo u povijesti održava se za samo devet dana i donosi ozbiljan poremećaj u klupskom nogometnom kalendaru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na primjer, sljedeći krug Carabao Kupa u Engleskoj održat će se samo nekoliko dana nakon Svjetskog prvenstva i mogao bi postojati scenarij gdje će Manchester City, Liverpool, Arsenal i veći klubovi biti bez mnogih velikih igrača.

To je osim ako ne pokušaju proizvesti nešto slično onome što je Hughes napravio davne 1987. godine.

Bivši igrač Manchester Uniteda je prvo igrao kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo sa Velsom, koji je igrao protiv Čehoslovačke u Pragu.

Trebali su pobijediti da bi se kvalificirali za Euro 1988. godine, ali su izgubili sa 2-0, a Ivo Knoflicek i Michal Bilek upisali su se u strijelce.

Hughes je odigrao svih 90 minuta, a zatim je odmah nakon kraja utakmice sjeo u automobil Lada u svojoj opremi i odvezen je na aerodrom. Nije bilo vremena ni za zagrijavanje i tuširanje.

Hughes se presvukao u avionu u opremu Bayerna uoči ponovljene utakmice drugog kola njemačkog kupa protiv M’gladbacha

Stigli su na poluvrijeme i Hughes je ušao nakon 60 minuta kada je Bayern gubio sa 1-0. Lothar Matthaus je izjednačio prije nego što je Michael Rummenige, mlađi brat Karl-Heinza postigao dva gola u pobjedi u produžetku.

Prisjećajući se nevjerojatnog vremena za UTD podcast, Hughes je rekao: “Stigli smo tamo na poluvremenu. Mora da sam već bio na popisu momčadi.

“Postojao je njemački igrač po imenu Armin Eck koji je izgledao slično meni. Bio je i na klupi i mislim da su navijači mislili da sam on.

“Bila je puna dvorana na Olimpijskom stadionu. Gubili smo utakmicu 1-0, a ja sam ušao nakon 60 minuta. Dobili smo utakmicu i bio sam veliki heroj!”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!