NaslovnicaVijestiNa El Clasicu policija pregleda sendviče

Na El Clasicu policija pregleda sendviče

Na El Clasicu policija pregleda čak i sendviče potvrdila je predstavnica Španije. U subotu će se u Madridu igrati El Clasico, a nakon terorističkih napada u Parizu cijeli svijet je u strahu.

Na El Clasicu policija pregleda

Španci stvari ne žele prepuštati slučaju, pa su za duel Reala i Barcelone najavljene rigorozne mjere sigurnosti.

“Kontrola navijača na ulasku u stadion će biti rigorozna. Provjeravat ćemo i sendviče”, rekla je predstavnica Vlade Španije, Concepcion Dancausa.

“Kontrola navijača bit će temeljita. Molimo navijače da se ponašaju dostojanstveno, poput onih u Francuskoj koji su nakon utakmice pjevali himnu”, dodala je Dancausa.

Još uvijek nije poznato koliki će broj osiguranja biti, a odluka o tome bit će donesena u četvrtak. U prošlosti je ta brojka bila oko 1000, ali s obzirom na okolnosti, ovog puta bit će sigurno veća.

Duel dva španska velikana igra se 21. novembra u 18 sati, a igrači koji bi mogli propustiti največi derbi na svijetu su: Leo Messi, Ivan Rakitić, Rafinha, Sergio Busquets, Sergio Ramos, Keylor Navas, Marcelone, Karim Benzema Isco.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Bayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula...

0
Bayern je potvrdio da će Raphael Guerreiro propustiti revanš polufinala Lige prvaka protiv Reala u srijedu u Madridu. Guerreiro je ozlijedio lijevo stopalo u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!