NaslovnicaVijestiNa Goodison stiže veliko pojačanje: Everton dovodi zvijezdu Manchester Cityja?

Na Goodison stiže veliko pojačanje: Everton dovodi zvijezdu Manchester Cityja?

Everton očekuje da će dovršiti potpisivanje Eliaquima Mangale iz Manchester Cityja u posljednjem danu zimskom prijelaznog roka, kaže izvor sa Sky Sportsa.

Na Goodison stiže

Mangala, koji je stigao iz Porta 2014. godine za naknadu od 32 milijuna funti bi mogao da se pridruži timu sa Goodison parka na posudbu.

Everton je zainteresiran za potpisivanje ovog braniča od ljeta, ali City je izgleda tek spreman pustiti Mangalu nakon što su doveli Aymeric Laportea iz Athletic Bilbaoa za rekordnu sumu od 57 milijuna funti.

Izvještaji su povezali Newcastlea sa igračem, međutim, čini se da je menadžer Evertona Sam Allardyce postavljen da završi svoje treće pojačanje ovog siječnja, nakon što je doveo Cenk Tosuna za 27 milijuna funti iz Besiktasa i Theo Walcotta za 20 milijuna funti iz Arsenala.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mangala je u studenom otkrio za Sky Sports da se bojao da će ga njegov nedostatak igranja u prvom timu pod vodstvom Pep Guardiole, koštati mjesta u francuskoj momčadi za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta.

26-godišnjak je 15 puta nastpuio za lidere Premier lige na svim natjecanjima, gdje je često bio zamjena za Vincenta Kompanyja i John Stonesa kada su bili ozlijeđeni.

Allardyce vjeruje da bi Mangala mogao pomoći da se njegova obrana poboljša, jer primaju dosta golova uprkos tome što naporno rade na treningu.

[su_bet365_app]

Tvrdi se da je Everton uvjeren da će ga potpisati do kraja transfernog roka, koji se zatvara večeras.

Navodno je Pep Guardiola spreman pustiti Mangalu ili na posudbu ili na dugoročni transfer, jer Francuz želi da igra u prvom timu. Ali, s ozbirom da se zimski prijelazni rok završava večeras, više je moguća posudba, tako da nam ostaje da vidimo što će se desiti.

West Ham se također raspitivao za Mangalu, ali sa Joe Hartom kojeg već imaju na posudbi iz Cityja, oni bi morali da ga dovedu u trajnom transferu ili dogovoriti trajni transfer Joe Harta na London stadionu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!