NaslovnicaVijestiNA IZLAZNIM VRATIMA OLD TRAFFORDA: Jose Mourinho prodaje zvijezdu Manchester Uniteda!

NA IZLAZNIM VRATIMA OLD TRAFFORDA: Jose Mourinho prodaje zvijezdu Manchester Uniteda!

Na izlaznim vratima Old Trafforda. Jose Mourinho prodaje zvijezdu Manchester Uniteda! Zvijezda Manchester Uniteda Phil Jones navodno je na izlaznim vratima Old Trafforda, jer istek njegovog ugovora se približava.

Na izlaznim vratima

Englez je već nekoliko godina u klubu, ali nije se u potpunosti ustabilio u početnih 11 tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Nekadašnji igrač Blackburna je očekivao da postane legenda kluba nakon što ga je Sir Alex Ferguson počastio velikim pohvalama.

[su_bet365_100bonus]

Nažalost, ozljede Jonesa su se nastavile gomilati i spriječile ga da se razvija ili zadrži svoje mjesto nakon duljeg vremenskog razdoblja.

Čini se kao da su odbor kluba i Jose Mourinho izgubili strpljenje sa njim tako da ga navijači ne žele u klubu, pa možda ga čak prodaju i ovog siječnja.

Prema pisanju Daily Stara, nedostatak pregovora za novi ugovor je znak da je Phil na isteku svog vremena u Unitedu, čak i ako postoje planovi za pokretanje klauzule o produženju od 12 mjeseci, ako ne uspiju dovesti nikoga drugog.

[su_bet365_koeficijenti]

Sa pet braniča u prvom timu u ovom trenutku, imalo bi smisla da jedan od njih napusti klub, čak i ako nitko drugi ne dođe.

Mourinho je poznat po tome što želi dva igrača na svakoj poziciji, a u ekipi sa četiri braniča, jedan od njih bi mogao napustiti tim, dok su najvjerojatnije to Joens, Chris Smalling ili Marcos Rojo. Ostaje nam da sačekamo siječanj i vidimo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!