NaslovnicaVijestiNA KORAK OD ODLASKA: Europski velikan sprema ponudu za Anthonyja Martiala!

NA KORAK OD ODLASKA: Europski velikan sprema ponudu za Anthonyja Martiala!

Mnogo toga se pisalo u medijima o zvijezdi Manchester Uniteda Anthonyju Martialu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Bayern želi Martiala

 

Francuski napadač je izostavljen sa liste od 23 igrača koje je izbornik Francuske Didier Deschamps pozvao na Svjetsko prvenstvo, na kojem su ‘Trikolori’ osvojili titulu, a pored toga se povezivao i sa odlaskom iz Manchester Uniteda.

[su_bet365_koeficijenti]

Njegov odnos sa Joseom Mourinhom se navodno pogoršao od dolaska Alexisa Sancheza u zimskom prelaznom roku, nakon čega je Martial dobijao manju minutažu u drugom dijelu sezone. On je i sam, zajedno sa agentom, priznao kako bi želio napustiti Old Trafford ovog ljeta, ali klub mu nije želio dozvoliti odlazak. Ipak, nakon posljednje svađe sa Mourinhom, koji ga je kritikovao jer je napustio pripreme zbog rođenja djeteta, stvar bi se mogla promijeniti. Naime, Martial sada ima još veću želju za odlaskom, a kao njegova sljedeća destinacija spominje se Bayern Munchen, a u cijeli transfer mogao bi biti uključen i napadač bavarskog kluba Robert Lewandowski.

[su_bingo]

Engleske novine Sun danas pišu: “Bayern je još uvijek zainteresovan za dovođenje Martiala, dok United još uvijek nije odustao od Lewandowskog. U Bayernu žele dovesti Martiala kao Riberyjevog nasljednika, ali ne žele platiti cifru koju ‘Crveni vragovi’ traže za Francuza.” Čelnici engleskog velikana navodno traže oko 80 miliona eura za 22-godišnjaka, dok je Bayern s druge strane spreman ponuditi do 60 miliona eura, tako da postoji šansa kako bi moglo doći do direktne zamjene dvojice napadača uz manju naknadu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!